...jak widac alcoholic jak sie patrzy...:)
Printable View
...jak widac alcoholic jak sie patrzy...:)
abstynentem jestem w tygodniu :)
zapomnialem dodac.
...Adasco to robisz zupelnie tak jak ja...od poniedzialku do piatku zero alco...sobota i niedziela dozwolone...a ja to juz tez powoli w abstynencje wpadam...piwka to juz poltora miesiaca nie pilem...i szczerze mowiac nawet mi sie nie chce...wiec moze zalozymy klub abstynentow :?:
Hehe.. zakładajcie klub bedziecie jednym takim co ma najwiecej otrzymanych piw :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał Yoopi
No widzę, że kolega zaczyna się wykręcać. :mrgreen:Cytat:
Napisał adasco
...tylko mi browarkow nie stawiajcie...no chyba ze sami pozniej wypijecie...
Marcin wypije....
jak padnie, to mu bryke podmienie na resoraka :D
Cytat:
Napisał marcins737
Hehe, spanikowałeś że będziesz musiał resorakiem jeździć :D :?:
ja kilka piwek chętnie wysączę:) nie ma to jak wrócić do domciu i się ochłodzić, ale nie za często, bo piwko traci urok... Adasiu możesz mnie obarczyć tym brzemieniem :) ale wiedz, że robię to tylko, żeby Tobie było lepiej:P
...i ch(.)j babki strzelil...budze sie dzis rano, wychodze po fajeczki do kiosku a sasiad mi mowi ze auto mi oje.ali...podchodze do auta, patrze a w mojej belli szybki nie ma i co gorsza nowiusiego radyjka - kupione doslownie 4 dni wczesniej - stare tez mi ukradli ale w Wawie)...zalamany dzwonie po panow w niebieskim...chobcy przybyli po 2 godzinach (ah ta nasza kochana policja - taka szybka i profesjonalna)...zeznania,papierki itp. i szukac szyby...znaleziona - 100 zlociszy...wstawianie...i bella znow cala...tylko ubozsza o radio :( :( :( :(
Sorki za tak dlugiego posta ale musialem sie tym z wami podzielic.