Nie chodzi o to, bo każdy jest mile widziany, tylko jak chcielibyśmy wszystkim to nie był by to zlot busso tylko ogólnopolski zlot AR.
Dokładnie. I myślę że już nie ma co mędrkować. Nikt tu nie czuje się lepszy ani nie dyskryminuje pozostałych. Równie dobrze sąsiad ze stilo mógłby mieć focha czemu na zlot alfy nie może przyjechać. Przecież ma ten sam silnik co 147. I jakoś ja się nie obrażam że ktoś organizuje zlot gtv a ja nie mogę przyjechać. A niektórzy marudzą jakby to był jedyny zlot w tym roku i biedni nie mogą przyjechać. Wraz z wiosną odbędą się chyba 2 (jak nie trzy) regionalne, niewątpliwie większe od tego. Polecam tam się udać. Tak więc odpuście już to narzekanie. Jak sama nazwa wskazuje kryterium uczestnictwa jest jasne. Tak ktoś to organizuje i kropka. Będzie chciał ktoś zorganizować zlot niebieskich alfa romeo to tak zarobi i też przyjadą same niebieskie.
Ciekawe czy pozwolą mi przyjechać jak będzie zlot niebieskich Alf? :D A tak na serio, to przecież wszystko tu jest jasne, zlot Busso to zlot Busso. Pozostaje czekać na oskarżenia o rasizm...
Oczywiście uczestniczyć w zlocie Busso TwinSparkiem nie będę, ale odnoszę takie wrażenie że nawet przyjechać popaczać nie można. Ale mam nadzieję że się mylę. :)
https://www.facebook.com/events/1525559701063818/?ref=4
Brać udział ;)
ważne ze coś sie dzieje;D
Działa, działa.
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.