Zaraz się okaże,że trzeba będzie się spotkać na dwóch parkingach. Pod tesco i Auchan,żeby miejsca wystarczyło ;-)
Zaraz się okaże,że trzeba będzie się spotkać na dwóch parkingach. Pod tesco i Auchan,żeby miejsca wystarczyło ;-)
Czyli zwiekszamy predkosc przejazdu na 180 zeby sie dpf lepiej przepalil ? :-D
Nie ma się co denerwować. Przy tej skali imprezy było do przewidzenia że pewne rzeczy będą się zmieniać żeby wszystko się zgrało. Najważniejsze jest pobicie rekordu i pod to wszystko jest ustawiane. Wiem że dla wielu godziny są niedogodne , że będzie wiele nerwów na wjeździe , że pogoda może być do kitu ale nie ma innego wyjścia. Trzeba spróbować pobić ten rekord teraz bo następnego razu może nie być. Zapraszam serdecznie wszystkich Alfaholików z Dolnego Śląska do Gliwic :)
PS. Sam mam z Rzeszowa 300km do przejechania ale nasza grupa startuje o 4.30 ( około 100 AR).
Hehe, a co do FLAG NA SZYBE, FLaatbeet moze nas poinformuje do ilu km/h flaga bedzie sie "Trzymac na oknie" xDD? zebym ja tu 140 nie jechal i nagle na miejscu sam drąg plastikowy bedzie haha :P
A co do kolumny, dzis jechalem cala trase prawie ze zgorzelca do wroclawia ze 159 DW, i powiem szczerze jak mamy wszyscy tempomaty to sie jakos zrobi, ale lipa strasza tak utrzymac sie za kims :P Myslalem ze 10-20aut to krotka kolumna a sie okaze ze na 1-2km sie to rozciagnie na A4 :P
Dodano po 5 minutes:
a Tak zmieniajac temat... Jak sadzicie, bedzie disco volante? ;)
Bo 8c, 4c to według mnie napewno będą... :)
pierwszy 150 i powoli do 130 zejdzie do ostatniego pewnie :>
haha :P Nie no pamietajmy ze nie kazdy musi chciec pruć 150 :) Wydaje mi sie ze jak bedziecie jechac 120km/h to najrozsadniejsza predkosc :P
Ile alf z wroclawia startuje tak ogolnie?
To bylo by cos jakby disco volante bylo i na zywo uslyszec to brzmienie mmmmmm. co do flagi mialem koncepcje zeby ja na antene dac ale pewnie by sie urwala xD
Raczej napewno :D a na szybie powyzej 120km/h tez moze byc ciekawie. Na poczatku myslalem ze bedzie zwykla flaga i chcialem sznurkami przeciagnac i na maske dac :D ale jest na patyku xd
Flagi można założyć podczas wjazdu na parking. Na autostradzie mogą pospadać przy prędkości ;)