Masz jakies ulotki Radku to podeslij mi jakies jak dasz rady, to rozrzuce po Kraku :D
Printable View
Masz jakies ulotki Radku to podeslij mi jakies jak dasz rady, to rozrzuce po Kraku :D
Właśnie mi dzisiaj kumpel powiedział,że był w firmie poligraficznej i właściciel jest prawdopodobnie alfistą :D . Ja to jutro sprawdzę i Wam napiszę,jeśli się potwierdzi to go zaproszę na zlot a jak dobrze pójdzie to może nam po małych kosztach zrobi karty zlotu w formie naklejek i wtedy sobie każdy ładnie nalepi na szybach tylnych drzwi :D .
spoko to daj znac jak bedziesz cos wiedzial
Łukasz155 bedziesz na zlocie??
no wlasnie lukasz?
mail juz poszedl, mam nadizeje, ze nic nie pomieszalem :)
doszedł Tuti doszedł wszystko ok...chyba sie nawet skusze na ten Wasz zlot:p
nie rozumiem?
skusisz na nasz zlot? :D jakiegos gafe walnalem czy co? :)
[ Dodano: 2006-05-09, 00:10 ]
dobra napisalem na AC: http://www.autocentrum.pl:80/go/75__...0__0__0__.html
najlepsze jest to, ze nie pamietam swojego starego nicka na AC i niektorzy moga mnie nie skojarzyc :D :D
Słuchajcie,słuchajcie nasze szanse na zlot właśnie dzisiaj się ogromnie zwiększyły.Rozmawiałem z szefem tej firmy poligraficznej i sporo się dowiedziałem-dał mi kilka nr tel do ludzi z łodzkiego klubu i do gościa z salonu Alfy.Byłem u szefa w biurze i ma całą oszkloną gablotę róznych modeli Alf - normalnie :shock: Jak będzie dużo osób na zlot to bez problemu po malutkich kosztach zrobi nam super nalepki :D Zaraz dzwonię do gościa z klubu i nawijam temat,jak organizowali zlot w Łodzi 3 lata temu to nawet jakieś szyszki były.Coś się więcej dowiem to zaraz klepnę na forum.
Już dzwoniłem,jest super ale więcej napiszę wieczorem bo się tak z nim umówiłem.
Beda gadżety...jeee....ciekawe czy kanister z benzyna tez kazdy dostanie :D
Myślę,że jak Bartek z łódzkiego klubu AR wciągnie łódzki salon to mamy duże szanse na pomoc :D Ale się podkręciłem,tymi dobrymi informacjami.