W następnym roku postaram się wpaść na cały zlot, a nie tylko na 1 dzień. Dzięki za mile spędzony dzień wśród innych pozytywnie zakręconych na punkcie 166 :P oraz za mile przyjecie mnie do grona jako "świeżaka" ;)
Printable View
W następnym roku postaram się wpaść na cały zlot, a nie tylko na 1 dzień. Dzięki za mile spędzony dzień wśród innych pozytywnie zakręconych na punkcie 166 :P oraz za mile przyjecie mnie do grona jako "świeżaka" ;)
Criss twoja 166 robi mega wrażenie :)
Połączenie granatowego lakieru z felgami TI w budzie przedlifta - rewelacja!
I to wszystko z 3.0V6 ;)
E tam, najlepsze to były zaciski :) robią robotę!
Jako jedyni "nowi"w tym gronie chcieliśmy podziękować wszystkim za wspaniałe przyjęcie,super atmosferę i Markowi,za organizację tego spotkania.Pakiet startowy był super-dzięki wielkie.Szkoda,że tak krótko:(
Byłem , wino i piwo piłem.Wszystko super , oprócz pogody , która płatała figle.Muszę kupić chyba następną alfę,bo sporo smyczy przywiozłem do domu:D Markowi i wszystkim obecnym - szcun ! Do zobaczenia na następnym , a może i na jakimś spotkaniu i wcześniejszym
Tym, którzy mają tematy w Nasze Belle wrzuciłem fotki z frontu. Resztę fot jak przygotuję to wystawię gdzieś i zapodam linki na PW.
My także dojechaliśmy, po 3 dniach podroży. W końcu najdalej mieliśmy ;)
Dzięki wszystkim, zwłaszcza organizatorowi, za fajny zlot i oby nas więcej było za rok :D
To rozumiem. Miał najbliżej a jechał 3 dni :sarcastic: