Wiem że od tego jest giełda ale tu szybciej temat pewnie załatwię poszukuje w kolorze Rosso 130 lewy błotnik przód drzwi lewe maskę i klapkę z baku do przed fl 155
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Printable View
Wiem że od tego jest giełda ale tu szybciej temat pewnie załatwię poszukuje w kolorze Rosso 130 lewy błotnik przód drzwi lewe maskę i klapkę z baku do przed fl 155
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Jak się dostać do nagrzewnicy? Bo chyba znalazł sie winny i lekkiego zalewania wnętrza i ubywania płynu;) bo ubywało płynu i była juz blisko akcja sprawdzania motoru ;)
Z tego co pamiętam przymierzałem się kiedyś do takiej akcji i ze wstępnych analiz wyszło,że jak odkręci się kolumnę kierowniczą to powinna się ładnie wysunąć.Popatrz,pomyśl może to będzie szybsze rozwiązanie :)
dokładnie kolumna do odkręcenia dodatkowo nabój piro od airbagu jak jest ale ten skurczybyk jest na kontrę od strony silnika więc śruba do urwania na 99% przy pedałach.
Sprawdź najpierw zawór, ja tak ambitnie rwałem wszystko a po wyjęciu okazało się, że nagrzewnica cała a puszcza zawór...
Jak zdejmiesz osłonę plastikową przy pedale gazu to ujrzysz światełko w tunelu :)
Na szczęście zawór - uff.
Ale muszę zmienić serwo bo syczy. Zaworek zmieniony a problem jest dalej. Z czego podejdzie- na FB piszą chłopaki ze można śmiało montować ze 156. Potwierdzi ktoś? Oczywiście do 2,0 8v 1994.
nie od kazdej 156 pasuje z tego co pamiętam to od najstarszych 1.6 - 1.8 (chyba) ogólnie nie pasuje mocowanie do pedału. mocowanie do grodzi będzie pasować od każdej.
szujka serwa od maryski 2.0 albo diesla 2.4 bo tam szły również takie jak w 155 ogólnie ma być to 'grube'.
mam gdzieś serwo z marei 2.0 20v, przypomnij się jutro w ciągu dnia to rzucę na nie okiem w jakim jest stanie. Jest sprawne na 100% ale zobacze wizualnie :)
Jak coś to oddam za sześciopaka plus koszt wsysłk
Dzięki
Nie zapomnę