Lepiej nie działaj kropelką , bo lepiej zeby zajumali Ci nakrętki niż zmasakrowali alume i wentyl próbując na hama to wytargac :(
Printable View
Lepiej nie działaj kropelką , bo lepiej zeby zajumali Ci nakrętki niż zmasakrowali alume i wentyl próbując na hama to wytargac :(
He he szkoda że nie wymyślili kluczyków do tych wentyli ;), no nie dałem rady dojechać bo coś mi wypadło a co do następnego zlota to można by go zrobić przed gokartami taką ja mam propozycję tylko nie wiem czy każdemu pasuje ;)
Myślę, że ci Victoria prędzej podwędzą te nakrętki na jakimś spocie AR... np. ja bym takie widział na swojej:D Pięknie by się prezentowały:P
:eek::eek: Nieeeeee, no nie załamuj mnie... :)
kłódeczki już zamówiłam:D
Hej! Dopiero dziś dotarłem na world wide WEB :P i dzięki wszystkim za kolejnego udanego spota! Zabawa była przednia, następnym razem wynajmiemy dwa tory na bowlingu i będzie spokojniej :) Dziś nareperowałem drążek i już nie ściąga :P
Tu macie link do Picasy, dodałem kilka prezentów od siebie do zdjęć :D Brak znaków PL, ale coś Picasa nie chciała trybić po PL... PICASA - click!
Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce!! Np. na gokatrach ;)
Dzięki za zdjęcia, fajnie wyszły.
Pozdrawiam
Fakt coraz lepsze te zloty zdjęcia very cool ;) zwłaszcza te koło z wentylem alfa romeo robi wrażenie :D,widać że to nie był byle jaki zlot :). trzeba szykować kolejny zlot bo było zajebiści#-bardzo fajnie :)
---------- Post dodany o godzinie 23:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:36 ----------
ale faktycznie mogli zrobić takie mini zamki na te wentylki,no bo kłódeczek jakoś sobie nie bardzo wyobrażam hehe ^^
---------- Post dodany o godzinie 23:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:37 ----------
Ludzie dajcie się dodać do listy friendsów wysłąłem i nic :/
Ciekawe komu wysłałes:PP