155 to juz zadki widok na naszych drogach... a dokladnie skad jestes??
Printable View
155 to juz zadki widok na naszych drogach... a dokladnie skad jestes??
Hej, jestem z jedwabnego. Załączam fotki kiedyś robione, jak będę miał więcej czasu to ją obfotografuję jak trzeba i wrzucę. Poprzedni właściciel zrobił kilka dziwnych rzeczy z tym autem:
mam 3 anteny na dachu, rajdowe zapinki na masce, atrapę wlotu powietrza na dachu (wszystko do usunięcia). Sportowa kierownica, oberwana klamka, zderzak przedni paskudny, jeden fotel inny, błotnik lewy wgnieciony ale już mam drugi pod kolor na wymianę, oraz wnętrze by się przydało odświerzyć :) i kilka innych drobnych rzeczy, może w ciągu 6 miesięcy uda mi się ją doprowadzić do właściwego wyglądu (dużo pracy trzeba włożyć w to auto). Udało mi się pozbyć "tuningowych" nalepek. Jednak ktoś przede mną usuwał te większe i mam smugi na lakierze, generalnie lakier w kiepskim stanie. Na szczęście Alfa jest zadbana mechanicznie, silnik chodzi jak marzenie, zawieszenie prawie nowe, no i przebieg 159 000 (może i prawdziwy). Załącznik 53624Załącznik 53625
Faktycznie jest szpetna:rolleyes:! Wierzę, że uda Ci się przywrócić ją do stanu oryginalnego.
Tak, mam taką nadzieje, choć z czasem u mnie kiepsko bo dużo pracuje. Najpierw wymienię błotnik, szukam maski w dobrym stanie, najlepiej czarnej :), zderzak przedni do malowania. No i na początek polerka lakieru... zobaczę co to da. Jak ją kupowałem to nie widziałem wszystkiego, dopiero jak rozebrałem to i owo w domu to załamka, po zerwaniu pokrowców z foteli okazało się ze mam 3 x pół skóra i raz welur :). Strasznie smutne to auto, wszystko co się dało naprawić za pomocą wkrętarki i wkrętów tak właśnie było naprawiane. Dobrze że mechanicznie nic jej nie można zarzucić. Może nie od razu, ale parę miesięcy i będzie wyglądać tak jak powinna. No i przy okazji szukam dawcy, może trafie jakąś uszkodzoną za parę złoty to kupie i poprzekładam to i owo.
kto chetny na spota??
UP!!!
Ja pewnie w Piątek będę, ale nie wiem czym, bo ostatnio 2 wgniotki pod szpitalem Alfa drzwiami oberwała i teraz przeważnie skodą latam
ktos zainteresowany zorganizowaniem spotu????
witam, ja teraz zawitałem w Wasze strony i buduje obwodnice Stawisk...niestety narazie Alfa w domu zostala ale jak przyjedzie ze mna to sie pojawie :)
Dopisuję się do kompletu z podlaskiego wraz ze swoją 166 :)