5:00 przy -18 bez żadnego problemu odpalił :)
Printable View
5:00 przy -18 bez żadnego problemu odpalił :)
Moja tez 7 rano -18 odpaliła POZDRAWIAM
5 rano - 21 bez zadnych klopotów
6 rano -19 cala w lodzie jak sopel.Zaranczyly zaworki ale odpala prawie na dotyk :D:D:D
Zamarzł ręczny, bo jak odpalaliśmy kolegi diesla, trzymałem go na ręcznym, zapomniałem spuścić, po godzinie sobie przypomniałem, taaa, pojeżdżone... Ale przynajmniej udało się nam zastartować drugie auto. No i centralny odmówił posłuszeństwa, zamknąłem auto od środka i wyszedłem przez bagażnik :D Klema zdjęta (wziąłbym aku do domu, ale śruba nie chciała puścić), czekamy na ocieplenie :P
Ja tez nie mialem rano problemow przy -16 :) Tylko dziwne ze nie dochodzi mi na trasie do 90 stopni.. A jak zostawie go na wolnych to temp spada :/ Termostat wymienialem miesiac temu BEHR`a. Po miescie jest ok.
No to moja jest w takim razie wyjatkiem potwierdzajacym regule.:mad:. Sama nie odpalila. Z pomoca innego aku tez nie. Z pomoca aku i startera przenosnego rowniez. Po wpuszczeniu startera przez filtr powietrza takze nic. Zapewne swiece nie domagaja. Pewnie tylko 1 sie nagrzewa.
Gdzie mozna zaczepic hol? Z przodu nie mam zadnego oczka. W ktorym miejscu jest otwor na nie?
Pierwszy raz od wymiany akumulatora (rok czasu) miałem problem z odpaleniem. Zawsze, także przy większych mrozach paliła na dotyk, ale jak dziś zobaczyłem -18 to nie byłem cham i zagrzałem świece 3 razy zanim zacząłem kręcić. Za pierwszym razem nie udało się, za drugim również (wielkie moje zdziwienie), za trzecim postanowiłem dodać gazu i odpaliła nierównym klekotem... Świece do wymiany? Precz zimo zła!
Moja pali na dotyk przez całą zimę, narzekam tylko troche na dlugie nagrzewanie się auta w środku :] ech przydałoby się webasto :]