Napisał
Kayrol
W takim razie go popraw, skoro wiesz co jest do poprawy <lol2>
Ja tylko moge współczuć tarczy sprzęgła, bo kupiła go kobieta.
Cinek, takie zagrania mogą robić tylko ludzie którym zależy na tym, zeby nic nie robić sobie samemu , tylko jeździć po usługach i płacić " podejście Polaka " Za wszystko można płacić dużą kase, jak się ma 2 lewe ręce i nic nie potrafi się zrobić samemu, zosia samosia ja nic nie wiem nic nie umiem i w niczym się nie potrafie odnaleźć. Co wy macie z tym wysraniem się czegoś. Co miało by się wysrać podczas flaszowania ?! Bosz .. wiem ze jak sie przywiesi to sterownik pewnie padnie i będzie po zawodach. Ale co z tego ... Jak by tak każdy myślał i się bał dotknąc to by cały świat stał w miejscu. Wielki mi problem kupić używany sterownik jak popsuje go podczas flaszowania ... uhhh płacz będzie, a ludzie to juz wytykać palcami będą, i w teleexpresie o tym będą mówić. Nikt ku nikogo nie nakłania ani nie namawia do tej zabawy.
Każdy to robi na swoją świadomą odpowiedzialność więc nie rozumiem skąd biorą się hejterzy którym to będzie mocno przeszkadzało i postanowią poświęcić swój własny czas na to zeby kogoś pokrytykować. Ja osobiście zamkną bym ten temat w piździec, albo usuną posty, ale to się źle skończy bo dostane BAN :)
pozdrawiam :D