piter - piątek po 15 z A4 w K-ce będzie nas troszkę
03-08-2010, 09:59
PiterR
Cytat:
Napisał bocian
piter - piątek po 15 z A4 w K-ce będzie nas troszkę
boćku nie dam rady o 15 bo do 16 pracuje, więc nie ma opcji :( chyba że uda mi się z pracy urwać, ale raczej to mało prawdopodobne:(
03-08-2010, 10:05
MaRcCo
Cytat:
Napisał cinas1980
przez Opole? czy przejazd przez Wrocław jest aż taki przechlapany od strony warszawy?
Marco jak planujecie trasę, przez jakie miasta?
lecimy przez Wawe potem Tomaszów Mazowiecki, Piotrków Trybunalski, Bełchatów aż do Opola a potem z Opola na Wrocław
Bocian możemy się jakoś umówić na A4 napisz mi na PW swój numer tel. to jakoś się w piątek zdzwonimy i dogadamy fajnie będzie tak większą grupą wjechać
03-08-2010, 10:36
cinas
to będzie trzeba z czasami się zsynchronizować
03-08-2010, 11:00
MaRcCo
myśle że damy rade
03-08-2010, 15:06
M@T
Cytat:
Napisał PiterR
od razu mowie ze nie czytałem tematu :D startuje ktoś z krakowa w piątek pod wieczór albo w sobote rano ? ewentualnie leci w tych godzinach przez A4 od Katowic ? :D
Ja prawdopodobnie startuje w sobote rano z krk, wiec jak cos to pisz na priw:)
03-08-2010, 16:04
DieselJTD
Cytat:
Napisał M@T
Ja prawdopodobnie startuje w sobote rano z krk, wiec jak cos to pisz na priw:)
a o ktorej mniej wiecej bedziesz w gliwicach? bo ja tam sie bede wbijac na a4
03-08-2010, 16:18
PiterR
Cytat:
Napisał M@T
Ja prawdopodobnie startuje w sobote rano z krk, wiec jak cos to pisz na priw
jak tylko będę wiedział kiedy dokładnie jade to się odezwę ;)
03-08-2010, 16:57
Karol_PKAR
Cytat:
Napisał MaRcCo
lecimy przez Wawe potem Tomaszów Mazowiecki, Piotrków Trybunalski, Bełchatów aż do Opola a potem z Opola na Wrocław
Bocian możemy się jakoś umówić na A4 napisz mi na PW swój numer tel. to jakoś się w piątek zdzwonimy i dogadamy fajnie będzie tak większą grupą wjechać
Nie Marek, pojedziemy przez Częstochowę będzie szybciej!
Z Wawy do Częstochowy mamy cały czas 2 pasy, pózniej jakieś 90km do Opola i autostrada. Już przeliczałem kilometry i ta trasa będzie najlepsza
03-08-2010, 19:39
MaRcCo
Cytat:
Napisał karl508
Nie Marek, pojedziemy przez Częstochowę będzie szybciej!
Z Wawy do Częstochowy mamy cały czas 2 pasy, pózniej jakieś 90km do Opola i autostrada. Już przeliczałem kilometry i ta trasa będzie najlepsza
oki wiec jedziemy tak jak mówisz zeczywiście zamotałem się troszku :)