hehe mandatem ryzykowałem ;) chyba z McDonalda jechałeś co?
Printable View
hehe mandatem ryzykowałem ;) chyba z McDonalda jechałeś co?
nom, byłem na gokartach i do maca zajechałem sobie...no ryzyko było, hhehe, jak cos to mam nr na te gokarty, i gadałem tez o rezerwacji, tazke cosik wiem juz na ten temat...ale zapomniałem sie zapytac jak z poniedziałkiem,
gazownicy ktorzy u mnie robia gaz sa na warszawskiej i sa dosc dobrzy ja do nich jezdze
kojarzycie moze białą 33 na czarnych tablicach elbląskich?? wczoraj po zmroku jak na gokarty jechałem to jechałem za nia kawałek, mrygałem swiatłami, wyprzedziłem awryjki itd ale bez zadnej rekacji, chyba nie zrzeszony, ta 33 ma taki spojlerek jak ty lafapier, i cosik pisało 16v wiec to chyba boxerek...
Białej to nie widziałem ale czarną na czarnych starych tablicach tak.
A jak tam Belle? Wszystkie zdrowe i czyste? :D
33 mialy wszystkie boxery a bialej nie widzialem tylko tak jak cerciarz napisal czarna na czarnych blachach i laska nia jezdzi ale tez zadnej reakcji na mryganie lub machanie ( moze mysli ze sie ja podrywa ) :) umyta !!!!!!!!!
no a wczoraj z alfapier zajechaliśmy drogę 159 to uciekła w lewo hehe ciężko się z nimi dogadać zza szyby..
no jestes ciekaw czy jutro usłysze w pracy ,,zostajesz dłuzej", ale jakby co to dołącze, moze sie uda normalnie wyjsc, ciekawe jak kolega ze 156 czy nadal chetny na spot...byłoby nas 5 wtedy jesli mi sie uda, bo kolega z braniewa nie przyjedzie...
---------- Post dodany o godzinie 17:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:05 ----------
zakatek a ty swojej byłej na mieście nie poznajesz? wypadałoby chociaz mrugnac, dopier zczaiłem ze to ty po tyle po naklejkach...
czyzby nowy/a do spotkania sie zapraszamy jutro o 17 na bulwarze zygmunta augusta