Widze,że aktualizacja zrobiona przelewik doszedł także pozostaje czekać na kalendarzyk przed świętami może dotrze:)
Printable View
Widze,że aktualizacja zrobiona przelewik doszedł także pozostaje czekać na kalendarzyk przed świętami może dotrze:)
przelew poszedł:)
odbiór osobisty u Tomka (FR33):D
pozdrawiam
w ostatniej chwili ANN :P bo kto do dziś nie opłacił kalendarza ten już ma po ptokach :P
jutro składamy zamówienie i jutro odnotowuje ostatnie wpłaty
no wiem właśnie, czekałam na kody do przelewów internetowych, a w czasie dnia nie miałam kiedy podjechać do banku żeby zrobić przelew (wróciłam z pracy przed 22). Całe szczęście, że w skrzynce na listy znalazłam kody:)
pozdrawiam
ps> jesli trzeba potwierdzić dokonanie przelewu to moge na maila posłac potwierdzenie przelewu:D
i dowej mie ta lista "moich" synek
ino gibko bo mie krzinka PeWu zasrywajom tak że jak po 5 dniach żech foruma łodpolił to nie wiedziołech co sie robi kurna
p.s.
przy okazji niejako osoby których zamówienia ja mam obsłużyć proszę o przesyłanie na PW danych do wysyłki
potrzebuję dane adresowe
ilość opłaconych sztuk
koszt wysyłki opisywałem niby ale przypomnę na forum ( nie tylko na PW )
czyli wg cennika poczty + 1 zł ( jeżeli zostanie mi po wysyłkach nadwyżka zostanie przekazana na serwer forum )
2szt - zakładam 1 kg wagi paczki
3-5 - zakładam 2 kg wagi
5+ - zakładam przedział 2-5kg
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/i...menu/kraj.html
zamówiony, zapłacony, teraz czekamy ;-) będzie to jakoś odpowiednio zapakowane by w warunkach atmosferycznych nie przemókł ? ostatnio listonosze przynoszą wilgotne listy i koperty.
Będzie zapakowane w koperty bąbelkowe. Nie będą wkładane żadne pochłaniacze wilgoci do środka, bo nawet nikomu to do głowy nie przyszło :) Jednak papier od kalendarzy jest grubszy od zwykłego do drukarki i żadnej tragedii nie powinno być.
Robicie coś z tym kalendarzem na WOŚP? Jeśli będzie potrzeba dołożę się do interesu i mogę zrobić przelew (cegiełkę) na ten kalendarz.
a jakieś bonusy? :P chodzi mi o wizytówki klubu? Bo w żaden inny sposób nie można ich dostać tylko w paczce z gadżetami,nie?