Z pewnością, to taka minutowa inwencja twurcza;)
Printable View
Jakby TVN odwiedzało zloty to okej, ale oni się interesują co najwyżej zlotami tuningowymi. Nie wiem co byśmy mogli zaprezentować dla widzów takim zlotem ;)
Będą democary od iNTELLa z car audio, jazda torowa. Można spróbować :)
Dajcie sobie z nimi spokój, za rok dwa będą nas sami prosić żeby mogli przyjechać :D
ja sądze ze próbowac nie zaszkodzi. tuti jak masz pomysł na taki opis lotu to napisz go i wklej na forum albo do zainteresowanych osób na pw. ja na bank bym to do nich przesłał. rozgłos to jednak dobra sprawa a potwierdzone przybycie tvn moze zachęci w przyszłosci większych sponsorów :)
Dzień dobry.
Jestem jednym z członków internetowego klubu Alfy Romeo Alfaholicy.org.
Alfaholicy pojawili się w internecie w 2005 roku. Pierwszym założeniem było umożliwienie zinternetyzowanym Alfisti wymianę informacji. Powstało forum, które z racji tego, że było prawdopodobnie pierwszym forem tego typu, szybko zaskarbiło sobie zaufanie posiadaczy wszystkich samochodów marki Alfa Romeo w całej Polsce.
W dniach 12-15 sierpnia 2011 organizujemy ogólnopolski zlot tej marki. Miejsce spotkań to tor "Autodrom" w Biłograju. Miasteczko to połozone jest na Lubelszczyźnie przy Roztoczańskim Parku narodowym.
Głowną atrakcją zlotu będzie niewątpliwie rywalizacja na torze oraz rajd turystyczny po Roztoczu.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...11_zapisy.html
W zeszłym roku impreza odbyła sie we Wrocławiu, Gdzie przybyli licznie własciele tej włoskiej marki i nie tylko. Pula nagród wyniosła ponad 8000zł.
to co w takiej formie wysyłamy?
A może wysłac im tylko logo zlotu z odnośnikiem do forum;) Taką ładną grafikę przecież nam zrobili:)
Ja chyba jednak zrezygnuje ze zlotu ;/
Jak to na spokojnie policzyłem to wyjazd na weekend kosztowałby mnie coś około 1000 zł.
Dokładając jakieś 300-400 zł mogę pojechać na tydzień nad jakieś ciepłe morze ;P
No 1000 na dwie osoby, a ten wyjazd za te 1400 na tydzień to chyba koszt jednej osoby prawda? I raczej ci wyjdzie 2800 za sam pobyt ze sniadniem a reszta?
Napisz aby cię wykreślili,zaliczki nie wpłacałeś jak widzę.