Gruntowne mycie + mleczko z woskiem, pucowanie felg, odkurzanie i czyszczenie wnętrza i bagażnika. Nawet końcówki rur ma nawoskowane i wypolerowane ;) Jutro próbne strojenie kwiatkami a pojutrze ślub ;)
Printable View
Gruntowne mycie + mleczko z woskiem, pucowanie felg, odkurzanie i czyszczenie wnętrza i bagażnika. Nawet końcówki rur ma nawoskowane i wypolerowane ;) Jutro próbne strojenie kwiatkami a pojutrze ślub ;)
jak zywe kwiatki to Ci chyba padna na tym ciepelku:)
Plastikowe są :)
Wymieniłem termostat i czujnik temperatury:)
a ja roz...pokrywe silnika przy probie jej zdjecia.Mroz oslabil plasitk i przymarzly gumki do mocowan.Pociagnalem i trach pękła ehh:-(.Nie wiem moze sprobuje ja pospawac i zobacze jak to wyjdzie albo kupie z uzywki bo ja musze miec wszystko cacy.Moze ktos ma na zbyciu do 16V??
a ja dzis odpalilem swoja :D zatankowana do pelna, dolany specyfik do ropy i bardzo ladnie pracuje :) wyjecie aku na noc do domu zaowocowala zerowymi problemami przy odpaleniu :)
Nowy akumulator i świece żarowe.. :D zero problemów z odpalaniem :)
sprzęgiełko przy alternatorze
Moja Alfa Romeo 320d - dzisiaj (a właściwie już wczoraj) wymiana świec żarowych na Beru, wymiana czujnika klocków hamulcowych, wstawienie chromowanych obwódek zegarów.
w koncu ja odpalilem po 3 dniowym postoju