Mnie sie bardzo podoba !
tylko tak jak pisalismy wcześniej na czerwonym lakierze będzie kiepsko widoczny
Printable View
Mnie sie bardzo podoba !
tylko tak jak pisalismy wcześniej na czerwonym lakierze będzie kiepsko widoczny
ta propozycja mi tez sie podoba, ale musiała by byc chyba na jednym kawałku folii. greciu ma jutro dac do jakiejs tam drukarni zeby przygotowali projekt, poczekajmy co z tego wyjdzie i wtedy decydujmy ostatecznie:)
Dokładnie tak ;)
tylko znowu podkreslam... ze czerwone logo i czerwony napis nie będzie kazdemu odpowiadał ;)
to jest chyba najszybciej rozwijajacy sie temat na forum:D
Dokladnie ! :D
szkoda tylko że w porywach pisze jakies 5 osób ;P
całość można dać z ramką koloru białego lub czarnego i będzie widać na każdym kolorze auta. Ja od samego poczatku dlatego wspominałem że logo powinno być czarno białe. Naklejka kolorowa byłaby jak najbardziej ok, ale jeżeli miałaby być na szybe.
Ja moze i chetny bym byl, ale na pewno na jakis mniejszy rozmiar i nalepilbym sobie na tylnia klape. Jakos po polnocy wrzuce poprawione logo ew. nowe propozycje.
Jezeli chodzi druk - wydaje mi sie ze wersja bez nicku jest rozsadna. Co do przeniesienia loga - imo bedzie brzydziej, ale to takie moje spostrzezenie. Zostawilem to na bialej fladze z tego wzgledu ze wygladac to mialo jakby z bialego tla wyjezdzalo auto. Prezentuje sie to po prostu bardziej jak logo. Jezeli damy to osobno bedzie jakby logo z napisem i flaga... takie rozrzucone troche.
Powiem tak, z nickiem jest fajnie, ale czcionka jest za mała i z daleka to i tak nie będzie widoczne.
Więc rozsądniej będzie bez loga i dzięki temu będzie bardziej przejrzyście.
tak jak bsq pisze mozna dać jaką obwódke wokół i będzie widoczne ;) popieram !
a z nickiem to mi obojetne.
Robię projekt z logo na białym tle flagi, obrys będzie czarny i zobaczymy jak wyjdzie. Czy ma być nick to już mi obojętnie :)
Jak tylko skończę zaraz wrzucę.
gsq sadze ze nie przeczytałeś całego tematu jak się mylę przepraszam. Cała idea naklejki na przodzie jest po to gdy się mijamy nie zawsze zdążę zauważyć ramkę alfaholikow a pozdrawianie każdego i widząc ich zdziwienie odbiera mi już chęć pozdrawiania kogokolwiek:( z nickiem wydawało mi się ze będzie to taka naklejka jakby osobista takie grono elitarne a naklejkę bez nicka to tak jakby mozna ja było kupic na bazarze. To jest moje zdanie twój projekt z wyjeżdżającym logo alfy po środku jest najlepszy... wychodzi na to że ktoś już pojechał z projektem do drukarni a my tu jeszcze gdybamy że z nickiem lub bez bezsensu!!!! A gdy będziemy tak zmieniać to jeszcze będzie tak że pomysł spali na panewkach