Jak operacja się uda to odpiszą :P
A jak nie to zmieniam forum ;)
Żeby GrzesiuŻar nie miał smutno, bo chyba tylko we dwóch mamy ten kolor to wstawiam fotki 155 przywróconej do życia. Jest zrobiony cały przód i wsadzony drugi silnik-również 2.0 16v :) Jeszcze nie wstawiałem tu swojej alfy więc wrzucam skoro mówimy o 16v. Załącznik 44515Załącznik 44516Załącznik 44517
tak, wiem. brudna jest. Wybaczcie :)
Warsaw Alfa Romeo 155 Team się rozwija!widziana ostatnio na spocie,uwieczniona na zdjęciu:D.myślę że jest w dobrych rękach:o,i oby służyła jak najdłużej!
Myślałem że już wszystko jest zrobione w tym aucie a jednak byłem w błędzie. Kolejny kaprys nastąpił w weekend. Wspomaganie mi się wyrzygało przez wężyk. :P Ale i tak ją kocham :)
Super kolor i speedline jedyne słuszne do 155. Fajna bo wizualnie fabryka bez agro tunningu.
Niebawem pewnie pójdzie w ręce kogoś innego, bo zmieniamy temat na v6 w wakacje. Chyba że pójdę w ślady Artasa i 2.0 zostanie w rodzinie.:D Pieniędzy dużych za nią nie wezmę a b.dużo w nią wsadziłem. Wszystko zależy od grubości portfela.
Paweł!nie sprzedawaj!jak masz już prawie wszystko ogarnięte,to kupuj drugą a ta do garażu.
wtrącę się w rozmowę i dołączę do grona 16v z moją Alficzką :D dobry wieczór :)