Miałem podobnie. Używałem pendrive 500 MB i aktualizacje poszly bez problemu. Z kolei aktualizacja języka się wyłożyła. Dopiero inny pendrive dał radę Zaktualizowac język
Printable View
Miałem podobnie. Używałem pendrive 500 MB i aktualizacje poszly bez problemu. Z kolei aktualizacja języka się wyłożyła. Dopiero inny pendrive dał radę Zaktualizowac język
Dokładnie tak. Na codzień używam 8 GB SanDisc Cruzer, ma już trochę lat i to na nim probowałem zrobić aktualizację, i się nie udawało - wywalało USB Error. Wiec znalazłem wcześniej wspomnianego złoma - poszło gładko, ale z językami był już problem. Więć w akcie desperacji użyłem tego cruzera, jeżyk poszed gładko za pierwszym razem. Tak więc, fuck logic.
Witam. Czy ktoś z was może mi pomóc,wczoraj zaktualizowałem software do wersji 5.6, wgrałem język polski wszystko bez problemów,ale zniknęła mi nawigacja nie działa przycisk od włączania navi w opcjach blue&me tez nigdzie nie ma funkcji nawigacji. Czy ktoś z was wie co teraz?
Ja bym użył MES'a i sprawdził czy się bodykomputerowi coś nie popierdzieliło :)
Tam jest opcja do wykonywania proxy i któraś opcja dotycząca B&M dotyczy B&M NAV i bez nav.
Mam kłopoty z połączeniem telefonu na Windowsie. Co chwila mi go rozlacza. Miał ktoś coś podobnego?
Aktualizowałeś soft B&M?
W 2011 ostatni raz. Jest coś nowszego ?
Nie wiem kiedy to wychodziło... ale teraz najnowsze to 5.5 i 5.6 o ile dobrze pamiętam. Trzeba te dwie aktualizacje wgrać.
Większość problemów rozwiązuje się po wgraniu tychże softów... ale żeby nie było łatwo to oczywiście wgranie ich bywa problematyczne. U mnie poszło gładko jak w instrukcji ;)
A gdzie te aktualizacje ?
Na pewno tam są jakieś daty.
http://www.blueandme.net/blueandme/i...port/download/
Stąd możesz ściągnąć. Fakt ze trzeba uzbroić się w cierpliwość bo b&m jest strasznie manieryczne jeśli chodzi o pendrivy