:D no jest polówka nowa hehe ;p i dodałem jakieś damskie koszulki których nie było do tej pory. ogólnie chodzi o to żeby też odświeżyć sklep z koszulkami bo pewnie nie wszyscy o istnieniu tego sklepu wiedzą
Printable View
Dlaczego żeby się zarejestrować w sklepie trzeba wyrazić zgodę na przetwarzanie informacji?
Nie wiem, nie ja zakładałem ten sklep od strony technicznej. Sklep istnieje od marca 2010 roku, w tym czasie sprzedało sie ponad 300 koszulek klubowych i nikt nigdy nie uskarżał sie na działanie tego sklepu więc chyba nie ma problemu. Ale pytanie które zadałeś mogę postawić producentowi, jak mi coś odpiszą to dam znać.
----
a oto i odpowiedź
"Aby wysłać maila do klienta na adres, który podał to musimy z niego skorzystać a jeżeli nie jest to adres dostępny publicznie to taka forma przetwarzania wymaga zgody - to zresztą tyczy się również pozostałych podawanych danych. Podkreślam, że wyrażenie zgody w tej formie nie zezwala nam na udostępnianie tych danych osobom trzecim i odsprzedawanie ich dalej czego nie czynimy.
Pozdrowienia dla grona forumowiczów.
Paweł Adaszak"
co do pasków na kurtkach to reszta się myli te poziomo są prawie ok bo ja bym jeszcze je przestrzelił pionowymi,ale i tak eis zapisuje na shoftshell,mimo iż dostawa bd 4 dni po terminie na który by się przydał
Gdzie można znaleźć tabele z rozmiarówką T-shirt-ów i polo?
http://xt24.eu/faq/ Tabele rozmiarów z tym żeee.... polówek tam nie ma :P
A ja mam pomysł na nową serię koszulek ;) "F*ck ecology". Może być?:cool:
Wzory na koszulkach takie jak:
DPF OUT!
EGR OFF!
Jak znajdę czas to posiedzę nad grafiką.
Jeszcze tylko fajne hasełko nt. klap wirowych i sukces marketingowy wśród Alfistów murowany. Samo życie:P