w Hidretrofit mają odpowiednie dekle
Printable View
w Hidretrofit mają odpowiednie dekle
Problem może być przy przegladzie. Zwykly hid na h7 można na czas przeglądu bez problemu zamienić na zwykłą zarowke. Z d2s już problem.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
2 razy już byłem ze swoimi + ringi i nie było problemów
Zależy na jakiego diagnostę trafisz. Mi w kiedyś w 3letniej Hondzie nie podbił dowodu, bo silniczek od podnoszenia świateł w 1 lampie nie działał.
Niestety, ale jest wielu diagnostów, którzy za flaszkę dowód bez oglądania samochodu podbiją.
Podziwiam tego, który wyjmuje odbłyśnik świateł mijania bez demontażu lampy...
Ja dzisiaj wymienialem i lamp nie demontowalem... szczerze? demontaz z wymiana zajal mi ponad godzinke[emoji4]
a po wymianie wreszcie LEDy zamiast h7 pokazaly moc
Jak zostało mi się dłużej za granica z samochodem z polski (nie planowałem, bo wyjazd miał być na rok), to faktycznie taki diagnosta co znał mojego ojca i na prośbę żeby podbił przegląd w dowodzie po prostu to zrobił, bardzo się przydał. Jednak będąc świadomyj że przegląd jest też dla mojego bezpieczeństwa i komfortu, od lat szukam diagnostów najbardziej upierdliwych i dokładnych, bo lubię mięć samochód 100% pewny i bez mankamentów. Wiele SKP omijam, bo tam mimo moich próśb do diagnosty żeby dokładnie sprawdził, widzę że robią po łebkach (z resztą zawsze asystuję i wchodze pod samochód sam popatrzyć). Miałem takiego dokładnego diagnostę na jednej SKP i 3 czy 4 lata do niego jezdziłem, ale ostatnim razem już był jakiś inny i zrobił byle jak, jak większość.
Ja zawsze jak na przegląd jeżdżę to mówię żeby mi gość przeczepał auto tak jakby to robił najgorszemu wrogowi:D zawsze się sprawdza ale mankamentów żadnych większych nie wynajduje póki co:D
może to jest metoda w Polsce, bo jak ja po prostu proszę żeby bardzo dokładnie sprawdził i nawet najmniejsze niedociągnięcia mi zgłosił, to nie bardzo to działa:)