HEHE Jagiel zapracowany , robi DZIURY ......
Printable View
HEHE Jagiel zapracowany , robi DZIURY ......
Czyli tak jak myślałem :)
Nawet miałem przy poprzednim wpisie dodać, że wiem, że za wcześnie na takie pytanie.. i ja generalnie to nie chce wiedzieć co będzie w pakiecie.. taka niespodzianka to miły akcent na początek zlotu ;)
Jak pisałem chodzi mi tak właściwie tylko o koszulki.
Określenie gadżety odnosi się również do nich?
Bo gdyby miała znów być jedna dla dwóch osób - tak jak w zeszłym roku - to podejrzewam, że nie tylko ja bym chętnie kupił drugą (żeby uniknąć nadprogramowych sztuk w formie całkowitej przedpłaty)
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
powinien zacząć pogłębiać :)
Ja mam tylko nadzieje ,że do czasu zlotu drogi troche podłatają bo strach wyjechać na niskim profilu . Ja Alfine trzymam pod domem i zarzynam Bravusia żony bo żal mi wypuścić moją dzidzie na te bezdroża . Oby udało się na felgach typu "lans":) dojechać na zlot . Panowie - Wesołych świąt... Życzmy sobie wyremontowanych dróg:D
LIGAR
Na tor zapisałem się z 147 ale prawdopodobnie przyjadę innym autem. To jakiś duży problem ?
Jedyna opcja to przyjazd Ferrari lub Maserati ;)
- - - Updated - - -
Czyli będzie jak rok temu, że np. będzie jedna koszulka (np. na dwie osoby)? Wiem, że pytanie na bardzo wczesnym etapie, ale w zeszłym roku dziewczyna suszyła mi głowę cały zlot o to, że zapłaciła tyle samo co ja a koszulki nie dostała.