Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy (kierowniczki) ciemno srebrnej 147 FL na blachach POxxx z belkami dachowymi i bagażnikiem rowerowym na dachu... widzianej w dniu 10 lipca br w Tucholi (kujawsko-pomorskie) :cool:
Printable View
Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy (kierowniczki) ciemno srebrnej 147 FL na blachach POxxx z belkami dachowymi i bagażnikiem rowerowym na dachu... widzianej w dniu 10 lipca br w Tucholi (kujawsko-pomorskie) :cool:
pozdrawiam właściciela 156 rej. PP na klubowych ramkach widzianej w niedziele w bydgoszczy
Pozdrawiam Sąsiada parkującego srebrną 156sw (PWR...) na ramkach pod blokiem 17 na os. Przyjaźni :)
Wszyscy się na przyjaźni przeprowadzają ?
To tam pomiędzy 15-17 już same alfy stoją ? :D
Ja się rok temu z Przyjaźni wyprowadziłem ;)
Wyryte rantem felgi
no w sumie ja też :haha:
ale ostatnio jak przejeżdżałem to się aż zdziwiłem bo Alfa na Alfie stała :D
Fakt trochę Alfów tu stoi. Bo toż to najpinkniejsze osiedle w Poznaniu ;)
A kojarzycie Kolegę w GT oklejonej na szaro z nitami... bardzo charakterystyczna Alfa. Machaliśmy sobie ale nie miał ramek ani się tu nie odzywa raczej.
Pozdrawiam 156 SW, widzianą wczoraj w mega korku na Wawrzyńca :)
BTW, z Przyjaźni nie jestem, ale też blisko bo Zwycięstwa :D Parę alf tutaj też jest, ale bez ramek.
Jedna ma ramki :)
Pozdrowienia dla ciemno niebieskiej Spider na Marcelinskiej. Ramek nie miała naszych tylko Pol-Car,ale może ktoś z forum; -)
Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 sedan, za którą jechałem dziś przed chwilą ul. Piątkowska aż osiedla Jagiełły;-)
blachy PO 5**L* (specjalizacja Daihatsu)
Czarna A3:-D
Pozdrawiam kierownika z 147 PO 26** na ramkach klubowych, za którym dziś jechałem ul Jugoslowianską, koło Stadionu i dalej kolega skręcił w Marcelinska:-D Łapki były, mały pościg też :-P Sorki, że nie odpuściłem szyby, ale miałem właśnie połączenie na B&M:-(
P.s słyszałeś jak skubana piszczy :-D :-D hahahaha
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki srebrnej 147, która dziś około 21:15 stała zaparkowana na chodniku przy ulicy Roosevelta w Poznaniu (niedaleko mostu teatralnego) :)
Pozdrowienia dla czarnej GT mijanej na krajowej 5 w stronę w okolicy Jarogniewic - wydaje mi się że był to kol. Maru :)
Pozdrowienia dla kierowcy z GT w dniu 23.07.2015, który wpuścił mnie przed siebie przy wyjeździe ze spotkania Poznańskich klasyków nocą, oraz dla kierowcy wiśniowej 156 na rej. PTU, mijanej w dniu dzisiejszym koło Polibudy, było machane.
Tak, to byłem ja :) Pozdrawiam również
Pozdrowionka dla kierowcy wyjeżdżającego z myjki na Starołęce na przeciw KFC bodaj AR156
- było machane :)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na ramkach klubowych na ulicy Marcelinskiej w Poznaniu... dosłownie 5 minut temu :-)
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X
Wczoraj przed północą ktoś mi mignął na wyjeździe z Kiekrza? Chyba 166 widziałem.
Widziana już nie jeden raz Alfa 159 czerwona na ramkach w sedanie na piłsudzkiego w poznaniu co stoi na parkingu tam gdzie jest te centrum nurkowania :)
Piękna sztuka !
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla właściciela/ki Alfy Romo GT która stała na parkingu piaski szczygliczka w Ostrowie WLKP dziś ok 21:00
Pozdrawiam kierowce czarnej Giulietty na ramkach który mknął wczoraj ok 17;00 przez N.Skalmierzyce.
ps. pędziłeś jak szalony
Pozdrawiam właściciela 159 na PSR z lepką alfaclubu ;p ale może i tutaj zagląda. :) Parking przy basenach w Żerkowie.
Pozdrawiam 156fl sw we poznaniu na jagiellonskim kole ryneczku :) rej kwa lr26 oramkowane , chopie stoje 200m dalej :D machałem do Cie kole swojej 56 a Ty nic jak jakis cebulak :D
Pozdrawiam 159 na PWL jagiellonskie ryneczek [emoji14]
Sorry , pisalem smsa i dopiero pozniej zauwazylem
Tak od alfy GT
Pozdrowienia dla srebrnej Alfy 166 FL na rejestracja PWL mijaną w okolicy Tatralandii w Liptowskim Mikulasie na Slowacji, sorry ale za pozno zauwazylem i nie zdarzylem machnac
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla pana, z którym mijaliśmy się w czwartek ok 18 na ul. Strzeszynskiej, w ciemnej 159, bez ramek.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam kierownika czarnej 159SW z którą przez chwilę jechałem na A2 w kierunku wawki w sobotę rano :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 SW w okolicach Zawad na ramkowych blachach KWL widziany dwa razy (jechaliśmy za sobą dwa dni temu przed 7 rano).
Pozdrawiam również K.O. :)
Łapka (a raczej mig mig awaryjkami) z czarną 159 SW na Starołęckiej :)
Pozdrowienia dla alfaholików z Jarocina za mandat za złe parkowanie :-)