Pozdro dla kierownika czerwonego Mito z Brzozowa za którym chwilkę jechałem od Barwinka ale nie wytrzymałem tempa i musiałem wyprzedzić:crazy_pilot:
Printable View
Pozdro dla kierownika czerwonego Mito z Brzozowa za którym chwilkę jechałem od Barwinka ale nie wytrzymałem tempa i musiałem wyprzedzić:crazy_pilot:
Pozdro dla kierownika 156 blachy GDA który zjechał mi jak wyprzedzałem motorem na trasie Głogów - Rzeszów : )
dziś widziana czarna 147 we wro na skrzyzowaniu karkonoskiej z jezdziecka. alfa przykula moj wzrok felami- ladne szprychy, w lusterku jak sie ogladalem zauwazylem ramki. czarna 147 jtd,blachy RP, lampy a'la gta, kogo widziałem? :)
pozdrawiam kierowcow 2 alf zaparkowanych dzis w Borku Starym:
niebieska 156SW na blachac RRS Macka
srebrna 166FL chyba Piotrka
:)
pozdrawiam kierownika srebrnej 156 widzianej wczoraj w Rzeszowie na skrzyżowaniu koło Reala.
Niestety nie zdążyłem pozdrowić stałem na wolniejszym pasie i mi uciekłeś.
Pozdro dla Marcina wyjeżdżającego dzisiaj swoją AR 166 z ulicy Jagiellońskiej, któremu nie świecił lewy ksenon;)
Dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam. Coś z tym ksenonem jest nie tak, czasem nie odpala za pierwszym razem i jak wyłączę światła i załączę jeszcze raz to już świeci, ale to się dzieje tylko czasem więc nie szukałem głębiej przyczyny :P
niee, nie odpalam tez z zalaczonymi...
a ja gasze i odpalam z zapalonymi pseudoksenonami :) i dopiero raz przez 3 lata wymieniłem zaróweczke
powiem wam że tragedia w tym podkarpackim :( od 16 czyli od piątku do dzisiaj nikt mi nie odmachał :( Rzeszów..Łańcut..Leżajsk..Sanok..Jarosław nawet o Sandomierz zachaczyłem i nic :( widziany jeden zaparkowany alfaholik w Rzeszowie dzisiaj w centrum a tak to nic :( ogólnie ludzie zdziwieni że pozdrawiałem łapką..smutno :(...
co ja mam rzec? pand od groma a pandocholików w całym województwie może ze 3. :'(
ja mam ramki ale jak kogoś widzę to jest już za późno na machanie lub nie widzi on mnie
Pozdro dla DamianaBAD mijanego pół godziny temu w Kolbuszowej:)
Mnie możecie spotkać na trasie Leżajsk-Łańcut (dokładnie to do Woli Małej jeżdżę) między godz. 6-7 rano i 19-20 wieczór w drugą stronę. Widziałem parę Alf ale żadna ramek nie miała to co tu mrugać lub machać. Kilku nawet miało CB ale też zero odzewu.
Pozdrowienia dla kierownika granatowej 166 RK ładowanej wczoraj na lawetę przy skrzyżowaniu Batalionów ze Staroniwską, marcnow to Twoja? Co się stało?
Ano moja... wyjeżdżałem za gościem z Langiewicza, a ten się nagle zatrzymał, czego niestety nie zauważyłem i się władowałem lekko... Uderzenie poszło w koło i ułamał się drążek kierowniczy, więc musiałem na lawetę wziąć. Drążek już wymieniony, ale nadkole trochę też dostało :/
Uuu szkoda :/
Nom ja też nie dawno to przeżywałem i nie polecam nikomu...
A w temacie to pozdro dla białej 156 jadącej w stronę rzeszowa dzisiaj rano;)
Było przesłuchanie na policji we wtorek dopiero, ale jak narazie to tylko poprawiam plandeke i odsuwam szyby w gorące dni. Do rozwiązania sprawy na policji mam związane ręce bo nie mogę zgłosić szkody w TU. Jedyne co wiem to, że policja już w ten sam dzień sciągneła sprawce całego zdarzenia. Dla nie wtajemniczonych powiem, że moja alfa była uczestnikiem wypadku z 3.09.(wtedy był taki mega korek na wylocie w strone krakowa z rzeszowa). Jak będę wiedział coś więcej to podziele się info. ale to już w innym temacie:)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...9_11_11.40.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...9_11_11.41.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta..._11.40_01_.jpg
Oj przykre... Jak to się stało? W porównaniu do Twojej szkody u mnie to pikuś... Życzę jak najszybszego rozwiązania sprawy i naprawy autka.
Brat jechał w strone rzeszowa, gosc mu zajechał drogę(i uciekł) i ten chciał się ratować zniosło i obróciło go na drugi pas i zderzył się z oplem. Musze powiedzieć się w porównianiu do vectry to moja i tak mało rozbita.
Tak to jest niestety, że można uważać, jechać spokojnie, a przez jakiegoś debila później same problemy... Mam nadzieję, że nic tam się nikomu nie stało. Jeszcze raz powodzenia!
Skoda Octavia z Dębicy. Dobrze, że znalazł się porządny obywatel, który widział wszystko dogonił go i spisał numer rejestracyjny.
pozdrowienia dla kierowcy szarej 156 na ramkach klubowych,RNI... , zaparkowanej wczoraj na rejtana ,chwilke postalem obok :)