To jest na zderzaku ? czy już blacha
To strasznie dużo. Ja w mondeo kupowałem nowy zderzak z malowaniem i mnie wyniosło około 500. Za samo malowanie nie dał bym więcej jak 400 ( tak biorą od elementu ).
Ja bym robił miejscową podmalówkę i cieniował.
Printable View
Zadzwoń to pogadamy numer wysłany.
Dzięki bardzo za info
chlopaki mam do wymiany 2 tylne tuleje dolnych wahaczy i nie wiem czy bede to robil w Dębicy czy w Krakowie ale pytanie jakby co gdzie w Dębicy ustawia dobrze zbieznosc bo nigdy tu tego nie robilem,a nie chce jechac do jakis partaczy
5 pazdziernika jest zlot w Brzesku. Tarnów, Kraków i Nowy Sącz. Z Rzeszowa pojedziemy w kilka samochodów. Może ktoś z Dębicy i okolic jest chętny dołączyć ? Godzina zlotu jest jeszcze nieustalona ;)
05.10.2014 (niedziela) , godz.14.00, Brzesko , parking Lidl
a ile taka przyjemnosc na Dakolu?Robia komputerowo i na obu osiach?W Krakowie placilem 50 zl
Pod Stomilem tez Ci dobrze zrobią. Chyba 80zl za dwie osie płaciłem.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pod "stomilem" moja noga nie stanie.
W dakolu z regulacja płaciłem 90 pln. Ale to było już chwilę temu więc cena może być nie aktualna, ale chwalę sobie.
Pod stomilem gościowi wlali przy wymianie oleju litr oleju za dużo, aż wywaliło uszczelnienia. Potem próbowali się wymigać , że to on sobie dolał olej. A i ja też tam miałem złe przygody. Radzę omijać.
Witam
Wasze naklejki są gotowe do odebrania, tylko wyciąć :)
Pochwalę się, że wyszły super.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=146429&stc=1
Fajnie:)
Spider będzie się prezentował. Jadę na 18 do kościoła z rodziną to zaglądnąłbym pod torebkę na pare minut albo do Ciebie ok?
Będzie ktoś dziś pod torebką o 19?
Ja wpadnę
Ja też
to ja tez zeby nie bylo ze ciagle jestem zakamuflowany :D ;)
To ja też wpadnę, tak kolo 22:20 ,po pracy. Będziecie jeszcze, co nie?
;-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
kurde dopiero teraz wszedlem na neta wiec nie bardzo juz mi sie chce wychodzic z domu.Wlodziu mam nadzieje, ze przechpwasz mi naklejeczki?Przy okazji Pozdrawiam Alfe Andrzeja widziana dzis przed 16 i po 17 stojaca jak zwykle pod gumiakiem
Kurde i Pawel bedzie ktorego tyle nie widzialem.Pewnie nie szybko go znowu zobacze:D
I było się zjawić. Do 20 czekaliśmy na Ciebie
za tydzien wpadne.Kto byl?
Było nas cztery sztuki. Wszyscy co pisali,że będą:)
Paweł byl Hondżitsu??
Włodziu wez jutro te naklejki to podejde o 14 pod Twoja na parking OK
to nie ma Cie jutro w pracy??
Naklejki już na swoim miejscu:D. Dzięki
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=146589&stc=1
Paweł przyjechał alfą, fajnie że wpadłeś. Piotrek, ale ty dałeś dzisiaj ciała:).
Będę dopiero w sobotę
Fajnie,że naklejki pasują
jakbyscie napisali wczoraj o spocie to bym byl.W sumie jakbym dzis wlaczyl wczesniej kompa tez bym byl ale jakos dzis nie mialem kiedy go wlaczyc.Lukasz naklejki wygladaja bardzo fajnie
no ja powiedzialem ze Czarny to taka krowa co duzo ryczy ale malo mleka daje, najbardziej sie udziela tutaj ale jak przyjechalem to sie okazalo ze on akurat dzis nie sprawdzal forum :D ;)
hahahahaha Paweł patrz kurde akurat naprawde dzis wszedlem na forum dopiero o 19h.To chyba oznacza, ze nie jest nam dane zebysmy sie mogli spotkac:D
Pozdrawiam ar GT srebra lub błękitna rde z ramkami, widziana dopiero co koło grosaru przed tarnowem :)
I tak byś nie widział bo jechałem jako pasażer wywrotką Iveco :)
Witam
Podaję dokładniejsze informację odnośnie naszego zlotu Niedzielnego połączonego z Zakończeniem Sezonu i wspólnym Grillowaniem.
A więc w niedzielę 5 października o godzinie 15 spotykamy się w Brzesku na parkingu obok Sklepu Lidl czekamy pół godzinki na przyjazd spóźnialskich i o 15.30 udajemy się wszyscy do Miejscowości Porąbka Uszewska gdzie będą na nas czekać Kiełbaski z grilla i tym podobne ciepłe jdania. Dodam że dla Najmniejszych Alfaholików na miejscu jest plac zabaw aby umilić sobie słoneczne popołudnie :) . Jeśli chodzi o parking to będziemy mieli do dyspozycji albo przy samej restauracji gdzie będzie grill albo w odległości 200m z racji iż wtedy będzie Odpust.
Do zobaczenia w niedzielę. Pozdrawiam Michał :)
Więcej info na Facebook-u https://www.facebook.com/groups/294659394017543/
Mała Zmiana planów udajemy się do Gospoda Tadeusz oddalonej 8 km tj 10 minut od miejsca naszej zbiórki http://www.hotel-tadeusz.pl/index.ph...tpage&Itemid=1 i tam będą czekać kiełbaski i karkóweczka :) zapraszam wszystkich serdecznie :)
Pozdrawiam Michał :)
robimy jutro znaczy sie juz dzis??Kto chetny pisac
A co chciał byś robić :)