Dobry wieczór, a czy i Ja mógłbym się z Wami zabrać tzn za Wami?
Printable View
Dobry wieczór, a czy i Ja mógłbym się z Wami zabrać tzn za Wami?
Tomek zauważyleś zapewne że koledzy z Ośna wachają się czy nie odwołać zlotu ze względu na pogodę fakt ze z taka pogodą jak jest teraz to lipa bedzie
narazie poczekajmy widzisz pogoda sie troche popsula ale jutro zobacza prognoze i zobaczymy co ustali bobryt wiadomo ze nie wszystkim bedzie pasowac za tydzien
no za tydzien to ja na pewno odpadne, wiec oby nie przesuneli zlotu
no niestety... dziekuje zazaproszenie na wyzjazd z Wami ale niestety nie dam rady tym razem...ale mam nadzieje ze jeszcze nie raz uda mi sie z Wami gdzies wybrac...pozdrawiam i zycze Wam zeby pogoda dopisala...
no wlasnie przed 5 minutami nastapila zmiana planow slavek nie jedzie wiec
---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 13:07 ----------
teraz mozemy jechac 11 i nie jechac przez czarnkow hiacynty dojedzie w chodziezy buszmeno pojedzie ze mna z pily suchar wrazie co tez o kims jeszcze zapomnialem micha zgarniemy po drodze
no to jakjedziecie bo jak przez poznan to dajcie znać
jedziemy chodz czekamy na decyzje z gorzowa co i jak a wy jedziecie jak bedzie tak srednio z pogoda michu
---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:26 ----------
bedziemy jechac przez poznan to cie zabierzemy
wyjazd z pily ok 8 bedziemy mysle ok 8.30 z chodzierzy a nie jedzie bo wybiera sie po silnik
tomek ja jade sam ze względu na pogodę nie zabieramy mai i gosia zostaje w domu bo jak będzie padać będziemy mieli problem. ale ja jadę tylko daj znać o której i gdzie się spotkamy. no i pytanie dlaczego slavol nie jedzie?? szkoda ale zakładam że ważna sprawa wyskoczyła no cóż...tak bywa pozdro slavol!!
Bardzo ważna niestety, jak parę osób już wie nie mam na chwilę obecną silnika, przekręciła się panewka. No cóż dbało się, chuchało a się zes...ło. I pechowo w niedzielę jadę nie na zlot tylko po silnik, inaczej nie pasuje sprzedawcy. Więc oby wam pogoda dopisała i dobrej zabawy, a ja niedługo powracam z nowym (używanym ;) ) serduszkiem i paroma konikami więcej :)
no to tę ćwiartkę trzeba zorganisować wkońcu slavil
on pojechal po troszke wiekszy silniczek :) to po co jak teraz tylko ze mna przegrywal :) jutro wyjazd o 8 z pily po drodze zbieramy chodziez ma byc bez deszczowo michu zgarniamy cie po drodze zadzwonie jak bedziemy 30 km przed poznaniem a w drodze powrotniej buszmeno wjedziemy do vice ;) na kawe i przywieziemy mu cos z gilla
Wiem ze nie tutaj powinienem pisac ale pisalem juz w innym poscie dotyczacym mechanikow i nie odpowiedziano mi tam...Znacie jakiegos w miare dobrego mechanika ktory moglby sprawdzic mi moja Alfe...Chodzi mi raczej o silnik bo tam wymamy amortyzatorow czy innych podobnych czesci to raczej wiekszosc potrafi zrobic a z tego co wyczytalem tu na forum to jesli chodzi o silniki to Alfy nie lubia "partaczy" ktorzy sie nie znaja...chodzi o silnik diesla 2.4 bo jakos ospale mi jedzie i nie wiem co mu moze byc w dalszym ciagu i nikt nie potrafi mi powiedziec a turbina raczej jest w 100% sprawna bo ani nie kopci ani nie bierze oleju przewody sa cale nie ucieka nigdzie powietrze...Moze ktos z okolicy zna kogos odpowiedzialnego znajacego sie na tych silnikach kogo moglby polecic
pogadaj ze slavolem w pile sa z reguly paprochy jest na podchorazych mechanik w tych garazach podobno koles zajmujacy sie tylko wlochami i w dobrzycy jest smietana po prawej stronie jak sie jedzie na koszalin
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 14:05 ----------
Tak jak pisalem wyjazd ok 8 z pily o 8.30 z orlenu w chodziezy i micha zgarniemy po drodze jakies pytania brak to ustalone
Nie wiem czy chodzi Ci Tomek o Slawka, ale w okolicach podchorazych tez mam znajomego mechanika od wloszek na andersa. Podrzuce Ci karsto1982 nr do niego w razie co.
Do jutra pany
kolego mialem to samo ledwo 140 bujałem i co sie okazalo ruszylem kostke od przeplywki i czary auto znowu nabralo ducha pozdrawiam
a co do mechanika to tez slyszalem o tym w garazach po wojsku jest ponoc najlepszy w pile od wloszek
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
to pochwal się co to będzie to juz w ogole z nami nie bedziesz jeździł tylkoooooo daleko z przodu pozdrawiam i trzymam kciuki oby to serduszko nie bylo po zawale
Ok to jutro 8:20 czekam na Orlenie w Chodziezy na Was :)
Tego pana nigdy nie ma na zdjeciach bo sam je robi ;)Załącznik 25789Załącznik 25790Załącznik 25791Załącznik 25792Załącznik 25800Załącznik 25809
Chcialbym zauwazyc ze pan buszmen chociaz raz nie buszowal,ale i tak wsyzstkie zdjecia sa przy grilu ciekawe dlaczego ;D
prezes jak mówiłeś , że u was impreza z balonami to zakładaj wątek i może coś więcej przyjedzie w ten dzień
tomek lipa ....:(wiesz z czym
Witam. Co by nie było ,że nikt nie wiedział , lub na ostatnią chwilę to znalazłem i wrzucam już dziś. Pozdro.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/05/70.jpg
no kurwa wrescie zALATWIAC wolne ja potrzebuje transportu kto mnie zabieze :)
zmianyZałącznik 26411Załącznik 26412troche mi zabraly moje zamilowanie do wciskanie gazu i mandaty ktore wpadly
witajcie narazie zawieszamy spotkania naszego teamu na lotnisku przynajmiej do czerwca napewno 11 jedziemy do wilczych laskow kazdy telefony ma wrazie co dozobaczyska niebawem
na zadnym jeszcz spotkaniu nie bylem ale tak chcialem sie zapytac... dlaczego spotkania zawieszacie??
ja narazie nie mam czasu impuls tez buszmeno musi z zona posiedziec a slavol wklada nowy silnik nie martw sie mapewno sie jeszcze sie spotkamy teraz 11 czerwca wyjezdzamy do szczecinka na wyscig na 1/4 mili i inne pokazy grilla napewno zabiezemy :)
Tomasz 11 czy 12 sa te wilcze laski. Ja na 99,9% niestety odpadam ;/
12 czerwca w niedziele jeszcze jest troche czasu
jak zbierzecie jakąs pakę to i ja pojadę jak chcesz to cię zabiorę tomek
Witam spotkania nie są zawieszone, tylko Tomasz nie może przyjechać, bo ma daleko na lotnisko. Jak wcześniej pisaliśmy będziemy 28 maja na lotnisku, i następnie 5-go czerwca. Czytaj wątek i napewno się spotkamy. Zatem do zobaczyska. (Buszmeno zaczynam sprzątać garaż pewnie znajdę halogeny).
ja napewno bede 5 ze slavolem zeby sie dogadac na wilcze laski co do komentarza wyzej za tydzien jest impreza na lotnisku i nie bedzie dla nas miejsca na spotkanie a jacek jak chcesz cos organizowac to organizuj
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
mam nadzieje ze chodzi o wilcze laski ja nie potrzebuje podwozki ja potrzebuje ogranicznika do pedalu gazu :) a ppaka juz jest kilka aut jak zawsze stara ekipa zwyjatkiem impulsa cala reszta i dochodzi taxi i suchar i moze jeszcze ktos sie zdecyduje :)
witam za pake pomodlilem sie dzisiaj w Licheniu moja AR spisala sie na medal i nawet duzo nie spalila ale jak sie jedzie na dwa auta to jedziesz spokojnie a nie 160 i 10l/100km (no i bez dodatkowych kosztów Tomek) zapowiadam ze przy nastepnym wyjeździe nie jade ostatni kupic sobie CB pozdro
Nie trzeba cisnac na przedzie 160 zeby dostac dodatkowe koszty.. i przy 60 sie bilecik dostanie ;p (kiedys musi byc ten 1 raz ;p)