Znacie nr tel.To wbijajcie :P 12zł za 50szt.Dla czosnka bedzie specjalnie awionetką z Amsterdamu przesyłka z zielonym gratisem.
Printable View
Znacie nr tel.To wbijajcie :P 12zł za 50szt.Dla czosnka bedzie specjalnie awionetką z Amsterdamu przesyłka z zielonym gratisem.
Dawaj, tylko tutaj drogi nie ma i amfibia musi w górę nysy a następnie na zalew jakoś się dostać :D
Nie problem już byli tacy co kradzionym ostrówkiem przebijali się przez Nysę;)Zatem da rady wszystko ogarnąć:D
To rozliczymy się za wizytówki na najbliższym spocie który mam nadzieję że dojdzie do skutku w tą sobotę :) :D
Już 2 poszły dziś pod kauflandem o godzinie 20:00 :D Jakieś dwie sztuki 156 dostały :)
Odpadam. Robię warsztat i nie mam czasu. Chyba,że lubicie zabawy murarsko-tynkarskie.To chętnie zapraszam
I co zaś ICH TROJE na melanżu? LOL
Dla chętnych będą KARNE KUTASY :D.Zamówiłem 100 sztuk :D:D:D
Tak jak się umówiliśmy, biorę 50+20 :) co do spotkania w takim razie proponuję zgorzelec. Święto grzyba to nie wylal bo grzybów brak. :) sobota ma być deszczowa, ale uj :P jakie miejsce? ja będę na 100%.
a może plaza parking podziemny?
Jak nie będzie padać to na parkingu przy dworcu pkp obok mc a jak nie to to zostaje chyba ten parking pod plaza, miejsce niezłe tylko żeby było kilka wolnych miejsc.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
O której godzinie bo nie wiem ile czasu będę miał.:)
15-16 co wy na to?
Widzicie ja już odpadam jutro mam spotkanie w Jeleniej :P i wracam dopiero w nd
Czekamy jutro na reszte o 17 na parkingu przy dworcu pkp ( kolo maca) :)
Dobra było chętnych tyle.... a teraz ani jeden się nie zgłasza bo wizytówki ani po karne kutasy :P Co z wami? nie spać , zwiedzać, ZAPIERDALAĆ!!!!!!!!!!!!!!!
Nastała wiekopomna cisza....
Tigre wjeżdżałeś dzisiaj ok. 20 do carrefoura? bo akurat jak wyjeżdżałem to wjeżdżała jakaś ciemna na DBL ;)
Owszem - byłem w tym czasie w Carrefour :cool:
Małe pytanie. Potrzebuję wyprostować dwie fele alu gdzie najlepiej to zrobić? Załatwiłem wczoraj na poboczu:(
Wydrapane na potłuczonej Lumii
Prostują w Pieńsku koło cmentarza ale Czosnek twierdzi że byle jak.Widziałem też szyld na granicy Pieńska z Lasowem.Ewentualnie zapytaj w Olszynie Lubańskiej przy wjeżdzie od strony Lubania.
U kiryka? Zapomnij
Kiedyś zostawiłem belle żeby górny wahacz wymienili bo kumpel wyjechał. 4 godz! wymieniali jeden wahacz i jeszcze blotnik pogieli bo zapierali się chyba brecha:(
Nie wiem, kuzyn gdzies w lubaniu prostował felgi na wylocie dokładnie w strone jeleniej gory po prawej stronie tam gdzie tory.
p.s niebawem bd mial na sprzedaz dwie oponki w stanie dobrym pirelli 1010dot, 5mm bieznika jak by ktos chcial ;)
Orientuje się ktoś gdzie regenerują wtryski?
Jak by kto chciał dobre jogurty z niemieckiej fabryki, między innymi muller, to pisać pw, mam dostep i dobre ceny :)
Siemka. Panowie, wiem że okres przed swiateczny to taki, gdzie każdy z nas ma sporo wydatkow, ale wpadlem na pomysł by pomoc zwierzętom... Dokładnie to zwierzakom w dluzynie w schronisku. Fajnie by było gdyby każdy ź nas wsrod swoich bliskich, sasiadow, znajomych, powiedzial o takiej akcji, i wtedy każdy by coś zebral, kupił od siebie. Potrzebne są stare koce, przescieradla, spanka, leki dla zwierzat, a przede wszystkim karma sucha, mokra, i też taka dla baaardzo młodych kociakow. Na koniec, np około 15-18 grudnia, można byłoby pojechać naszymi pieknymi autkami, i doatarczyc karme dla schroniska. Bylby to bardzo fajny gest z naszej stronY. Osobiście bez względu czy w tą akcje wchodzicie czy nie, ja tak zrobię. Jak by ktoś był chętny to piszcie :)
Pozdro
Cześć znalazł ktoś w końcu kogoś kto prostuje felgi?
Ktoś rzucił hasło Kamienna Góra na FB ale ogólnie lipa no i Sobótka.Jednakże wszędzie daleko mi.Zadzwonie do kuzyna do jelonki ma pewnie kogoś tam.
Pisałem do jelonki do sandexu zobaczymy co odpiszą.
Siedlęcin - Przemek Fornal 603365411
DOstałem ten adres z innego forum.Każdy poleca;) ZAtem tam wiozę niedługo jeszcze tylko termin ustale
Czy ktoś się wybiera na Amore do Gliwic 1 maja? ;)
Możliwe,że ja [emoji4]
Wahacz góra zmieniony, gumy na stabie zmienione i tak coś jeszcze puknie :|Nie mam pytań do tych aut.
U mnie w 147 praktycznie całe zawieszenie wymienione, a wciąż stuka coś z przodu, zadne Aso nic nie widzi, zero luzoW... Znam ten ból. ;)
Tp 0PM
Jeszcze mi cukierki zostały z tyłu do wymiany może one przenoszą stuk zobaczymy.Kuzyn spec od alf z Jelonki wyłapie mi to nastepnym razem.
Zapraszam tutaj jak masz chęć.
Napewno pomoże powiedz że jesteś od Arka z czerwonej alfy ze Zgorzelca.
https://www.facebook.com/AutoNaprawaRemik/?fref=ts
No i pach wpadł zajc w zderzak w powrotnej drodze z Babylonu :|.Kolejne koszta wygenerowane.Jest pytanie czy chłodnica klimy jeszcze jest sprawna bo podgiął ją...
Orientuje się ktoś gdzie w okolicy ogarniają wydechy? Zamówiłem customowy tlumik końcowy i potrzebuję kogoś kto ogarnie go.
wydrapano na kruger&matz drive4
Kolo plazy jak jedziesz od ronda w strone mc donalda to po lewej stronie. Zauważysz :)