Cześć. W tabeli wysłano widnieje u mnie data 01-01-1970:D Był bym wdzięczny jak byś podał mi dane o wysyłce:D Chyba że to prawdziwa data i nie zdążyłem sie urodzić haha:D Pozdro I Dobranoc:D:D
Printable View
Cześć. W tabeli wysłano widnieje u mnie data 01-01-1970:D Był bym wdzięczny jak byś podał mi dane o wysyłce:D Chyba że to prawdziwa data i nie zdążyłem sie urodzić haha:D Pozdro I Dobranoc:D:D
Jak ja kiedyś zamawiałem to też mi taką datę wywaliło ale nie przejmuj się. Paczka nie przyszła jeszcze. Przyjdzie pewnie za parę dni ;)
01-01-1970 jest uznawany za start czasu Unikowego
http://pl.wikipedia.org/wiki/Czas_uniksowy
Podejrzewam że w ustawieniach jest zła data.
Na tapatalku co jakis czas czytuje najnowsze posty z taka data :-) dopoki nie odmuli i nie zmieni na wlasciwa
W sklepie taka data sie wyswietla jak flatbeet nie wprowadzi zadnej daty.
To się ciesze że ramki poszły już, bo ledwo co mi się tablice trzymają haha:D
edi.
Ramki doszły, nie połamane, dobrze zapakowane folia. Są masywne i i grube nie to co Niemieckie shity. Dzisiaj założę i foteczki na klubowych rameczkach wrzucę :D
Dla porównania ramki z 2008 i z 2014. Jak widać dają radę więc brać i się nie zastanawiać :)
bardzo k**** dziekuje, zamówiłem 5 ramek, i tak były luźno i źle zapakowane ze wszystkie sa popekane i połamane
Bardzo k**** m** dziekuje.
Ciekawe jakie przyjdą moje:confused:
nic teraz klej kropelka i ogień, a choćby jedna była ok to wszystkie... no trudno ale z tym pakowaniem pomyślcie bo była szczelina w której ramki było widac!
Sorry, musiałam cenzurę wprowadzić w cytacie :P Troszkę dziwne, że aż 5 ramek Ci się "połamało". Moja ramka jest wytrzymała :P Lata sb po bagażniku, w którym różne rzeczy wożę i ani ryski, pęknięcia-nic. :P Masz jakieś zdjęcia, coś Twoich "uszkodzonych" ?
O! Ktoś by się pokusił na ramki ;)
Wczoraj dotarły do mnie rameczki, zapach i kubek, wszystko fajnie spakowane takimi dmuchanymi opakowaniami ;)
oczywiście już założone i cieszą oko ;) dzięki wielkie za paczkę ;)
wszsytkie sa pekniete w rogach dolnych, a jedna miała odłamany 3cm kawałek...
Jak widac mój apel o poprawę pakowania został olany jak wszystko inne.
Tylko tak dalej.
A moje dotarły idealne + mega paka wizytówek :Dhttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=126180&stc=1 chyba starczy mi dla wszystkich ALF w mieście,jutro montaż ramek w 147.
Bo po prostu nie ma się za bardzo czego obawiać :) nowy sklepowy kontrolowany przeze mnie rozsyła ramki od października zeszłego roku, w tym czasie rozesłaliśmy ponad 600 sztuk /bo już raz zamawiałem nową partię 500/ i ten teraz przypadek pękniętych ramek jest dosłownie 4-tym o którym mi wiadomo :) może było więcej uszkodzonych przesyłek ale mnie oficjalnie tylko 3 osoby wcześniej o takim fakcie poinformowały a zatem uważam że średnia bardzo dobra.
Na tym forum bywają ludzie którzy tylko czekają na Twoje potknięcie, takich ludzi należy ignorować :) podobnie jak i tych którzy nie potrafią sie kulturalnie w towarzystwie wypowiadać :)
A sklepowy rzeczywiście wizytówek nie poskąpił bo powiedziane ma że po 5 na paczkę a tu widzę 8 :D
szybkie pytanko jak zamówić dywaniki i ramki za jednym zamówieniem i jedną przesyłką idzie tak ??
ok to gdzie można zamówić dywaniki a gdzie ramki i jak ??
Moje ramki były całe gdy do mnie dotarły. Choć były zapakowane tak że było widać co jest w środku... zdjecie zabezpieczen by włożyć tablice nie było proste ale się udało bez polamania.
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Niestety ale ramki nadal pakuje IDIOTA. W połowie marca zamówiłem dwie sztuki, jedna przyszła pęknięta, zapakowane bez żadnego zabezpieczenia, jedynie owinięte filią stretch. Ponieważ na aucie mam takie które nie dopasuje do zatrzasków poprosiłem o dosłanie samej ramki, bez zatrzasku, zwykłą paczką ale DOBRZE ZABEZPIECZONĄ. I dzisiaj dostałem...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b50321b18ca2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0898defbbaa.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78c49087922f.jpg
..... brak słów.
wytłumacz mi kolego jak to jest - ten IDIOTA wysłał do tej pory około 600 ramek w pół roku, osoby które mnie poinformowały o pęknięciach mogę policzyć na palcach jednej ręki, więcej przypadków nie znam a ty dostajesz drugi raz pod rząd paczkę i znów to samo, pech czy przypadek? a może celowe zagranie?
skoro przypadki pęknięć są tak marginalne to uważam że średnia jest bardzo dobra i sposób pakowania też. chociaż nie ukrywam że można to zrobić jeszcze lepiej. pytanie czy trzeba skoro średnia taka dobra? ja na twoim miejscu gdybym dostał raz pęknięte to za drugim razem rozpakowałbym przy kurierze, masz do tego prawo, przecież to oni dostarczają i niszczą w transporcie. my nie wysyłamy do ciebie pękniętych ramek. dlaczego nie rozpakowałeś paczki przy kurierze? już parę razy o tym tu pisałem żeby paczki przy kurierze otwierać i w razie uszkodzeń spisać protokół.
i nie spotkałem sie jeszcze z ramkami do których by nasza listewka nie pasowała a uwierz że już sporo ich założyłem.
generalnie muszę ci wierzyć na słowo ale szczerze? jakoś mnie nie przekonujesz - po sposobie wyrażania wnioskuje.
PS> dodam tylko tyle że ogólnie to chcemy zmienić kuriera, prawdopodobnie na DHL bo KEX sie często w terminach nie wyrabia
Do mnie ramki dotarły w całości. Same ramki są ok, pół roku na Belli, traktowane myjniami automatycznymi, solą i mułem z dróg. Mimo tego nadruki nie wykazują najmniejszych śladów zużycia, kolory są nadal świeże, a ramka czytelna z jakiejś tam sensownej odległości (da się doczytać bez wsiadania mi na tyłek :D).
Także wszystko ok.
Dziś zamontowałem i jestem zadowolony,nadruk jest solidny,myślałem że będzie gorzej,ale jestem mile zaskoczony.
Ramki były dobrze zapakowane ,także nie mam zastrzeżeń,jeśli komuś przychodzą drugi raz połamane ,to wina poczty albo kuriera,który rzuca paczki.
A do mnie niestety dotarly z uszkodzonymi rogami a ze odbierala moja i niesprawdzila przy kurierze to pech ale naszczescie mialem jeszcze czarnego silikonu i kropelke to udalo sie je uratowac. przy nastepnych zakupach poprosze o pancerna paczke.
U mnie akurat nie pasowaly:( ale tak jak pisalem czarny silikon sprawdzil sie znakomicie:)
Ramki dotarły w całości, dziś montaż ;-)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/04/422.jpg
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
Dobre ramki i ładne :)
Sent from my RM-914_eu_poland_346 using Tapatalk
jest opcja odbioru własnego na terenie śląska? pytam, ponieważ nie wiem czy zdążą dojść przed moim wyjazdem, teraz jeszcze długi weekend się zbliża i tylko bardziej komplikuje sprawę
jak długo trwa wysyłka? zamówione 13.04
Moje szły 10 dni:).......Sono molto soddisfatto;)