kurde nie tutaj mialem pisac :D:D a co do zbyszka to ciekawe czy przyjedzie :)
Printable View
kurde nie tutaj mialem pisac :D:D a co do zbyszka to ciekawe czy przyjedzie :)
a czemu ta data taka diwna ?
jaki zbyszek ?
no wlasnie jaki zbyszek?? bo jacek to juz wiem ktory :D
ale kto to zbyszek ? :P a może chodzi o zbigniewa ? :)
Zbyszek, Zbigniew... jeden... żeby przydko nie napisać :) kwestia tego czy przyjedzie :D Ligar?? jak myślisz...? będzie czy nie?? z tego co wiem na węgry nie jedzie to może chociaż do krk na cyklicznego zawita :D
---------- Post dodany o godzinie 20:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:03 ----------
Magda :D nie Jacek tylko Jasiu :D cóż za gafa :P a pomyśleć że ma astrę i u jego dziewczyny byłam na urodzinach :) z kolei Marka też kojarzysz :] matiz dalej stoi... nie da się ukryć :D
a btw. mje raczej nie bydzie...
jak zbyszek kieliszek to i koleżanka szklanka...
...tylko co bedziem polewać ??
zbyszek kieliszek, koleżanka szklanka... byle nie czara goryczy...:)
pamiętajcie ... 21.04 godz. 19.00 tam gdzie zawsze, czyli pierwsze piętro parkingu w Realu na Bora - Komorowskiego ;)
Pamiętajmy :D
coś troche forum zamilkło choć, już jutro wszyscy sie zobaczą:] wiec nie smuć cię się :):)
wszyscy sie nie zobacza............
no nie wszyscy bo co ? my tacy krakowiacy jacyś tacy wnerwieni. wiemy dlaczego. ale jak sie wyrobie to zawitam wieczorem . a wino to tak no wiecie ;Leśny Dzban .
no to do wieczora ludzie :d
no dokładnie, jacyś nerwowi jestescie
ave :D Alfa oczywiście :D
FAAAJNIE bylo, jak zwykle :)
oświadczam że żyję po tym mexykanskim żarciu.... jeszcze ;)
i jak tam na spocie było bo aniucha nie raczyła odpisać ?
baaaardzo zacnie było ;) a zainteresowani stawiają się dziś (tak, już czwartek jest) na bara - bara, tzn Bora - Bora, gdzies po 21 ;)
A ja niestety nie doturlikałam się... Ahhh te nienormowane godziny pracy... Masakras... ale jutro of courz się zjawie:)
a i owszem jutro też myśle ze gdzies tam trafie :)
witam wszystkich może organizujecie jakis spocik 23-25 w Krakowie bo akurat będe na gościnnych występach :D i chetnie bym zaglądnął
25 jest bardzo duży spot w żywcu ;) tutaj jest całe info - http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...zy_spot-9.html
a cykliczne robimy co dwa tygodnie w środy ... więc kolejny wypada 5 maja ;)
witam . nie dotarłem ? praca . a co gorsze widział ktoś dziure w bloku ? właśnie taka sie pojawiła w spiderku .