no ja niestety nie dam rady sie zamienić, żeby 18.05 mieć wolne :/ bo muszę mieć 19.05 wolny, chciałem, ale się nie da...
Printable View
no ja niestety nie dam rady sie zamienić, żeby 18.05 mieć wolne :/ bo muszę mieć 19.05 wolny, chciałem, ale się nie da...
Więc aktualizujemy listę , Grill 18.05.2013 Chodenice , spotkanie Texon Bochnia ul. Partyzantów 49 godz. 14.00 tak aby grilla z obiadem połączyć :D :
1. bumarc
2. ANET
3. misior82
4. czarek1994
5. ...???
ps. micrus tobie kiełbaskę z grilla wszyscy przywieziemy do wypożyczalni jak będziemy jechać na rutynowy przejazd po rynku :D
nie ma sprawy zapraszam :D
Jutro sobota a więc i nasz grill więc ja wezmę grilla , węgiel , podpałkę , talerzyki , sztućce i kubeczki. Reszta niech weźmie ze sobą tylko co tam chce wrzucić na ruszt :)
Jeszcze z Brzeska Dwie srebrne 156:)
no i gdzie ta reszta alf ?? grill w toku a was nie ma :-( podaje moj nr tel kontaktowy 668-812-110
Lepszej nieobecności na spocie to sobie nie mogłem wyobrazić ;) Dzięki za pamięć i przejazd pod wypożyczalnią Alfami :) no i za obiad :P P.S. mógłbym nim wykarmić cały batalion :P
fajnie fajnie bylo dzieki za spota miesko i w ogole fajnie ze chlopaki za bfzeska dojechali mam nadzieje ze bedziemy sie z nimi czesciej widywac dzieki za obecnosc i za to ze aneta nikogo nie odstraszyla :-D marcin od ciebie oczekujemy poprawy cobysmy nie musieli pisac do moderatorow o usuniecie twojego konta i postow :-P i do zobaczenia na nastepnym aa i czekamy na zdjecia :-D
Ja rówienież dziękuję za mile spędzony czas,na tzw.Pikniku rodzinnym miłośników AR.
- - - Updated - - -
I jestem ciekawa czy Marcin dostał już wymarzony wózek od dziadków.
Witaj Bochnio :)
Witam serdecznie, już jako szczęśliwa posiadaczka 147 :) Cieszę się, że jest tutaj(Bochnia) kilka/ - naście osób kochających alfy :)
Pozdrowionka :)
Witam, witamy i na spoty zapraszamy :P
witamy w gronie milosnikow zacnej marki alfa romeo :-D
Wreszcie obudziłem się po weekendzie więc dziękuję wszystkim za obecność i miłe chwile spędzone na grillu :) Tutaj link z kilkoma fotkami https://plus.google.com/photos/10652...1116225?sort=5 :)
ps. wózek przywieźli w niedzielę ale nie byłem w stanie nawet go obejrzeć (kacyk to straszna rzecz) :D
... a i witam nową alfaholiczkę :)
Również witam nową koleżankę!
- - - Updated - - -
Fajne zdjęcia tylko jedno można by było usunąć.
Pewnie chodzi ci o to zdjęcie :D
Załącznik 96536
Niestety to też musiało się pojawić aby wszyscy widzieli że nasza władza czyli Pani Prezes się obija :D
Ale teraz przesadziłeś!
- - - Updated - - -
Jesteś okropny.
Nie denerwuj się , pogoda była ładna to się poopalałaś i tyle :)
Dzięki serdeczne, za miłe powitanie :)
Co do zdjęć pozwoliłam sobie oglądnąć i jest ok :) fajnie, że znajdujecie czas na wspólne grillowania w gronie przyjaciół i alf :)
pozdrawiam :)
fajnie ze nie bede jedyny w 147 na spotach :) i to jeszcze widziałem ze kolor bardzo podobny :) czekamy na prezentacje LIVE :)
Misior musisz zrobić swój zderzak bo strasznie paskudzi bellę.
oj tam oj tam nie ma jeszcze tragedi ale przyznaje ze powoli zaczyna mnie irytowac ale to chyba przez fotografa ktory koniecznie zdjecia musial robic z tego gorszego profilu:@
Mam nadzieję że nie agitujesz na nasze spotkania nowej koleżanki z 147 o tym samym kolorze belli aby jej zdemontować ładniutki zderzak.
- - - Updated - - -
Żartowalam!
hahaha o tym nie pomyślałem :)
a przy okazji orientowałaś sie moze ile dutków potrzeba na ten tłumik końcowy ULTERA??
Musisz mi przypomnieć bo zapomniałam.
Najtańszy na Allegro jest za 495 zł http://allegro.pl/profesjonalny-tlum...263077543.html lub ten sam na stronie Ultera za 590 zł http://new.ulter.com.pl/offer/dedica...a-romeo_147/36 . Będzie Ulter to będzie WRC - Wyrcy Rycy Cescy :D
Wcale nie Ulter daje bardzo przyjemny basowy pomruk a nie ryczenie.
Czy powinnam się zacząć się "Was" bać ??? ;)
Pozwólcie, że przed ewentualną "rozbiórką", najpierw zarejestruję autko ;):)
witam Panstwa! ;) widze ze temat Bochni ciagle zywy :D macie jakies spotkania zaplanowane na czerwiec?:)
- - - Updated - - -
widze ze spota mieliscie nad Raba :D
- - - Updated - - -
czy wlasciciel czarnej alfy nie miszka czasem na leonarda w tych nowych blokach? :P
spokojnie najpierw poczekamy az virus alfa romeo odpowiednio cie zainfekuje potem jak juz beeziesz przesiaknieta to kto wie co sie bedzie dzialo.... :-D
- - - Updated - - -
spoty to tak raczej na biezaco staramy sie urzadzac wiec mysle ze w czerwcu cos sie wydarzy:-D
miejscowka nad raba jest od dawien dawna niesmiertelna :-D:-D
a na temat czrnej156 to do tablicy wywoluje "bunarc" prosze sie meldowac gdzie to nocujesz zazwyczaj :-D
Misior jeśli chodzi o wydech ULTERA to polecam, ponieważ ja mam taki wydech i nie tłucze się jak te wszystkie "badziewy" czyli tzw rury od kanalizacji , bardzo miłe basowe brzmienie ma i ładnie wygląda :)
dlatego wlasnie beddzie ulter :-D mialem taki w 206-ce i bylem zadowolony a wasze opinie mnie utwierdzaja :-D a wrc o ktorym wspominal bumarc to bylo chyba to co bylo u niego zanim turbine zrobil :-P
- - - Updated - - -
a w ogole michal ty co ? w nocy spac nie mozesz ??:-D nie pojawiasz sie nic ostatnio, brzesko to zapadlo sie pod ziemie i nie daje znaku zycia :-(
- - - Updated - - -
hihihi ale cos czuje ze niedlugo odwiedzisz nas na spocie :-D
Nas się nie ma co bać, najwyżej wytargamy kilka gratów z twojej belli lub pomodzimy w jej kompie abyś miała tak jak wszyscy błąd poduszki :DCytat:
Czy powinnam się zacząć się "Was" bać ???
Pozwólcie, że przed ewentualną "rozbiórką", najpierw zarejestruję autko
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz2UBbJXX7P
Moja czarna Alfa 156 nocuje na Windakiewicza ale wiem że lata po Bochni też identyczna jak moja to może ta jest z Leonarda.Cytat:
czy wlasciciel czarnej alfy nie miszka czasem na leonarda w tych nowych blokach?
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz2UBYVTH1I
Zgadza się że tylko ja miałem z nas wszystkich tak piękny dźwięk WRC :D Ulter jest spoko tylko nie mogłem się opanować żeby nie wrzucić lekkiego pocisku :DCytat:
a wrc o ktorym wspominal bumarc to bylo chyba to co bylo u niego zanim turbine zrobil :P
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz2UBZBjy4Y
Michał Brzesko żyje bo z tamtych okolic nas ostatnio koledzy odwiedzili :) To tylko Michała(Pliszkę) i Fooxa trzeba zgłosić do programu "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" :DCytat:
brzesko to zapadlo sie pod ziemie i nie daje znaku zycia :(
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz2UBZxUJFp
W czerwcu przylatuje na chwile do Polski wiec nie omieszkam byc w Bochni ;) jezeli chcielibyscie pokasowac jakies bledy to moge zabrac kompa ze soba :)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Serdecznie zapraszamy na jakiegoś spota w czerwcu , jeden jest napewno 9.06.2013 spot-grill w Żegocinie a w Bochni napewno też coś się ogarnie :) Co do kompa to mam na miejscu wgrany Multiecuscan i też tutaj kasuję błędy :)
Brzesko żyje, dopiero teraz, potrzebowałem trochę wolnego żeby sobie odpocząć od pracy i od poniedziałku do środy ''choruję'' :D niby :P tak że w nocy nadrabiam zaległości w sieci i na forum ;) no jeśli zaplanujecie jakiś spocik tak ja na pewno sie pojawię bo do wtorku mam czas, dopiero w środę do pracy sobie będę popylał :P a co z resztą chłopaków, Tomek ze 156 nie daje oznak życia a Marcin też ze 156 często widuję go jak jedzie do pracy na rano, kiedyś zjechaliśmy sie pod sklepem razem i pytał czy jeżdzę na zloty ale mu odpowiedziałem że czasu kompletnie nie mam a on mi odpowiedział że pracuje na budowie i nie odpowiada mu cos takiego jak spot tak że powiedziałem mu że to już jego wybór :)
a co ma praca na budowie do spotów alfa romeo ??
Witam wszystkich serdecznie, jak w temacie pilnie potrzebuję namiar na mechanika z okolic Bochni, który zna się na silnikach benzynowych. Dodam, że ma alfę 147 2.0 selespeed.