witam wczoraj was spotkałem pod gosportem, bardzo dziekuję za zaproszenie do klubu to naprawdę miło z waszej strony. W następny czwartek powinienem się pojawić napewno miło będzie porozmawiac. Pozdrawiam wszystkich:)
witam wczoraj was spotkałem pod gosportem, bardzo dziekuję za zaproszenie do klubu to naprawdę miło z waszej strony. W następny czwartek powinienem się pojawić napewno miło będzie porozmawiac. Pozdrawiam wszystkich:)
no to kolego czekamy w czwartek na Ciebie na 3 stawach :D
No to witamy kolego w gronie zarazonych VIRUSE ALFA:) milo sie lecialo z toba i Lesiem z katowic na tychy. pzdr
Chętnie wybrał bym się za tydzień jako nowy Alfista xD Daleko nie mam więc czemu. Btw jeździ może ktoś z Giszowca ;>?
nie wiem czy jezdzi ktos z giszowca ale ja chciałbym sie kiedys wybrac pierwszy raz na takiego spota z murcek
Ja z Hansem jedziemy przez Murcki i giszowiec ! Wiec z Murcem możemy na Lotosie a Giszowiec to Lukoil :)
wiadomo że możemy :D niema problemów żadnych a ja ostatnio jeżdze przez Mury bo u nas na Koscie dziury to wole tam szarych szeregów przejechać :D
Hans asfalt na zimę zwijają :D
coś w ten deseń :D
Ja, ciekawe ino czy kiedykolwiek rozwijali :P A ja muszę się nadal męczyć z matą... Nie udało się za 1 razem.. Część zadaniową zaliczyłem, ale teorii już nie.. ja pie****....
eee no hitman mało sie starałeś widocznie :P nie no żart powodzenia na nastepnym terminie.
Ciao! Dzięki za spota w .... ekstremalnych warunkach - fotki nie kłamią !!! Na następnym mnie nie będzie bo druga zmiana - ale jak tylko będę dostępny to postaram się i będę obecny :D
Transport na polibudzie... Męczy się człowiek, po nocach siedzi, a tu dupa zbita.. Część zadaniowa zaliczona, ale i tak będę musiał całość pisać od nowa ;/ Wkurza mnie to dlatego że miałem w planach zaliczyć to za pierwszym podejściem i mieć trochę wolnego i iść do pracy bo dzisiaj wydałem ostatnie pieniądze na paliwko :D Które swoją drogą jest takie tanie... :D haha :D
Bocian - nie :P
Ja woże mięcho xD
brawo :D pijemy ?? :D
Spadaj ja pije raz na ruski rok a nie tak jak Ty codziennie jak ino weekend sie pojawia :D z racji tego ze jest new tydzień zapraszamy w Czwartek wszystkich zainteresowanych obiecuje spot będzie trwał dłużej bo niebedie Pfourul-a :D
eeeee
nie pijemy to nie jada
siwy - kaj to mięcho wozisz ?? arad ? czy co innego ? bo jo dupia na staszicu i do arada po mięcho za flapsy dupia co miesiąc
Bocian - Sokołów w Tychach. Na staszicu kilku moich znajomych robi, zresztą pół osiedla dupi na grubie xD
P4 chyba się pojawi :) ale dam znać wieczorem :), albo jutro :)
ja bede na pewno takze jak ktoś jedzie pierwszy raz z okolic to moge poprowadzić :D
okej Pfourul to kaj sie spotykomy ?? Tauzen czy odrazu pod realem ? :D
Hans przecież nocujesz u P4 :D :P
nieee u P4 spi kto inny :P
- Renata....
- Jaka Renata ?
- Rączkowska :D
dokładnie ona :) ale on raczej zadowolony jest :)
Mnie zamienili zmiany w robocie i od 14 do 22 musza siedziec w tym tygodniu jeszcze w dodatku Alfa pokazała Motor Control System Failure
niedobrze ;/ ale wiesz spoty są co tydzień no i może z Alfą nibedzie tak źle.
Wiem dlatego napewno znajdę na nie czas tylko martwi mnie ten samochód mam go miesiąc a już cos sie dzieje, narazie czekam na interfejs do lapka zeby ją podłączyc
bedzie dobrze niemozna myśleć inaczej :D haha jo przejedzom często przez murcki ale żech Cie jeszcze nie widzioł ;/ a na FB wyczytołech żeś z V LO jo tyż tam łaził :D
no tak tam lazilem 3 lata a Ty nie mosz tego interfejsu?? no popatrz moze dlatego ze pracuje na Tychach
jo nimom nic do kompa do auta ;/ no jo tyż łaził tam 3 lata :)
trudno poczekam bo z auta zadowolony jestem bardzo to moja pierwsza alfa i jest super to prowadzenie;D teraz studjuja temat o tym bledzie i moze to bedzie cos z czym dam sobie rade sam
Jo Cie musza łoboczyć :P kiedyś sie moze zgadomy kajś na murach na mini spota ?
he he to moze sobota godzina ktora Ci pasuje na lotosie ?