Printable View
Czy nie można kupić modelu A, ale z gramaturą 360g/m2?
Pozdrawiam.
- Rafał
Witam
A czy można zamówić polar ale bez loga na plecach ? tylko żeby było to z przodu ??
A można złożyć dwa zamówienia, na dwa różne adresy?
To bomba, nie będę musiał przepakowywać. Zamówione, zapłacone :)
Cena polaru podana jest z przesyłką jak jest liczona przesylka w przypadku 3 sztuk ?
Tak samo chyba. Jest wysyłane PP liczy się waga. Jak za jeden polar płacisz np. 10 PLN to za dwa zapłacisz 20, bo waga przesyłki będzie 2x większa.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
a mozna zapłacic zapobraniem?
Można jeszcze zmienić kolor zamówionego polaru? Jeżeli tak to proszę o zmiane mojego z szarego na czerwony model B
Ok nic nie szkodzi, tamten tez ładny:cool:
Czy dzisiejsza lista zamówień była już aktualizowana? Kilka godzin temu złożyłem zamówienie i wpłaciłem pieniądze, ale jeszcze nie widnieje na liście..
Polary będzie można nabyć w późniejszym terminie? Niestety się spóźniłem :/
Nie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
takie pytanie techniczne: czy można się spodziewać dostawy przed świętami??
zamawiałem 2
Czy można jeszcze zamówić polar?
Dzisiaj kurier doreczyl mi polar ,takze teraz czekam na zime ;) .
Dzieki za sprawna organizacje.
Dostałem polarki. Ciekaw jestem, jak się będą spisywać w praniu (w przenośni i dosłownie) ale pierwsze wrażenie jest takie, że jakościowo sporo ustępują polarom z zeszłego roku. Materiał, kolor (jakiś taki buraczany?) i haft nie są takie zajebiste jak zeszłoroczne. Szkoda.
Dzięki wielki - dotarł na czas. Jakość jak za te pieniądze super... Pozdrawiam
Coś mi się wydaje że jednak nie dostane go do świąt mimo zapewnień[emoji14]
dzis dostalem paczke ale niestety w srodku byl tylko 1 polar a zamowilem 2, kazdy byl pakowany i wysylany osobno ? Bo nie wiem czy moge sie go jeszcze spodziewac np. jutro, czy zaszla jakas pomylka?
Też mam taki problem, zamówiłem 4sztuki przyszły 3. zobaczymy może jakaś pomyłka albo coś.
Jednak polar doszedł[emoji4] jest super jedynie mógłby być mniejszy ale jest to mój pierwszy więc nie miałem porównania, na następny raz będe już wiedział, ogólnie leży dobrze[emoji3]
Przyszedł i mój :-) wygląda świetnie!
Hmmm , cholera Wszyscy juz dostali Polary?
Mój dotarł wczoraj, wzór B prezentuje się świetnie, wymiary zgodnie z zamówieniem - wszystko ok :)
Może na Wielkanoc koszulki polo ? Byłyby w sam raz na letnie wypady.
Polar doszedł, jakość bardzo dobra, hafty solidne, tylko strasznie obszerne (szerokie) rękawy przy rozmiarze M, muszę chyba "przypakować" ;) Poza tym Okej
No właśnie, polar fajny, ale rozmiarówka trochę duża.
Chętnie zamienię M na S, bo do rękawów to można 5 flaszek schować, a ja już tyle nie piję :P. Zainteresowanych proszę o priv.
Załącznik 218893
jeżeli jest ktoś zainteresowany też mogę zamienić swój polar (rozmiar M) na S. Kolor czarny z czerwonymi haftami. Model, ten zwykły bez wstawek na ramionach i plecach. Interesowałaby mnie wymiana na taki sam model.
Witam.
Jeśli któryś z kolegów chciałby odsprzedać nowy polar (czarny z czerwonym haftem) rozmiar M to chętnie odkupię.
Proszę o kontakt na priv.
UWAGA UWAGA
Do końca tego tygodnia wystartujemy z kolejną edycją polarów klubowych, będą dostępne 2 modele (grubszy i cieńszy) w dwóch wersjach kolorystycznych (czarny i czerwony) oraz w dwóch fasonach (męski i damskim). Haft dwustronny, ten sam jak w poprzednich edycjach. Cena będzie się wahać mniej więcej od 110 do 125zł w zależności od modelu. W cenie uwzględniony jest już koszt wysyłki kurierem UPS oraz pakowanie - polary będą rozsyłane prosto z hafciarni, która normalnie nie zajmuje się zamówieniami detalicznymi a dla nas zrobi wyjątek i to oni zajmą się pakowaniem i wysyłką poszczególnych przesyłek.
Zapisy będą trwały do końca tego miesiąca lub pierwszego tygodnia grudnia tak aby wszystkie paczki dotarły do Was jeszcze przed Świętami.