czas start! za ok 2 tyg trzeba polowac na listonosza :D
Printable View
czas start! za ok 2 tyg trzeba polowac na listonosza :D
myślałem że się już nie doczekam na te zapachy
Zamówienie właśnie poszło do realizacji
Termin realizacji do 13 dni roboczych od dnia zaksięgowania wpłaty czyli zapewne od jutra bo dziś opłaciłem zamówienie :)
Kuuurde, już się nie mogę doczekać :P nie mówiąc już o ramkach :D
dostał już ktoś zawieszki...??:)bo ja wyczekuje na nie i juz doczekać się nie mogę...:(
jeden post wyżej ;)
No i jak tam zapaszki ????
wszystko jest napisane parę postów wyżej w moim poprzednim wpisie :P
: Laugh: dobre
Jutro mija termin a zapachów coś nie widać.
13 dni roboczych od dnia zaksięgowania wpłaty mija 23 marca.
I do 23 marca wszystkie zawieszki będą wysłane (pakowanie w trakcie).
No niech ci bedzie że do 23. No ale jakby na to nie patrzeć, to termin realizacji miał być 13 dni, a nie termin dostarczenia do was zapachów. Niektórzy mogli to źle zinterpretować i myśleć, że dostaną zapachy maksymalnie w 13 dni.
A gdzie ja napisałam, że termin 13 dni to termin dostarczenia do mnie zapachów?
Zapachy są już u mnie, potrzebuję czasu na ich oznaczenie nazwami, rozdzielenie wg zamówień i spakowanie oraz zaadresowanie przesyłek.
Cytat z formularza zamówienia:
"Termin realizacji (wysyłki) zamówienia: do 13 dni roboczych od dnia zaksięgowania przedpłaty".
Zamówienie uznaję za zrealizowane w momencie nadania przesyłek na poczcie. I na to jest 13 dni.
Później wszystko w rękach listonoszy. :)
Jejku o co ta cała afera:confused: Dojdą do Nas w piątek czy w poniedziałek, jaka to różnica:confused: Ludzie zajmują się za free naszymi zamówieniami, żeby nasze auta ładnie pachniały i wyglądały to zaczynamy im liczyć dni: czy 13 dni mija w czwartek czy w piątek. Opanujmy się troszkę Panowie:wacko:
Nie ma żadnej afery.
Zawieszki zostały dzisiaj wysłane.
Czekam z niecierpliwością :)
Właśnie listonosz dostarczył zapachy!
Dzięki.
Też właśnie dostałem:D dziękówa! dobra robota:cool:
własnie dotarły :) widzę, że jestem jednym z pierwszych, którzy cieszą się świeżością auta :p dzięki bardzo :D
Doszły :):):) Wielkie dzięki za zmianę adresu:) Obudziłem się w ostatniej chwili:) Jeszcze raz dzięki :)
Do mnie również dotarły:P Jeśli new car będzie tak mocny i trwały jak lemon, który dostałem od Bociana to :dance3:
Dzięki Panowie i pozdrawiam
Mnie się newcar nie podoba ale cóż kwestia gustu ;) Więc newcar będzie jeździł w yarisie ;) Yaris i tak piz.... wali ;). W spiderze wyląduje fruits:). Zapachy bardzo ładne :) Mega :)
Ja tez dzis dostałem przesyłkę. Dzięki
Przesyłka dotarła. Dzięki
dziś dotarły;)wanilia juz wisi,podoba mi sie bardzo;)dobra robota;)
do mnie rowniez dzis dotarly, dzieki za transakcje :)
HA HA do mnie też dotarły tylko muszę skoczyć na poczte odebrać :)
Dziś dotarły. fajne wykonanie, Dzięki...:)
Potwierdzam odebranie dziś przesyłki od listonosza:)
Do mnie też dotarły, ale będę wiedział jak pachną dopiero jak wysprzątam porządnie w środku, to będzie taka wisienka na torcie :D
Ja również potwierdzam odbiór!
Rewelka:D
U mnie tez już zawieszka wisi w aucie. W końcu będzie tam taki zapach jak trzeba :D Dzięki.
Rowniez potwierdzam - dzisiaj dotarly zawieszki ;) Wyglądają bardzo porządnie, ciekawe tylko jak bedzie z trwaloscia zapachu ;)
Dziekuje bardzo.
Pozdrawiam ;)
doszły
( nie liczyłem czy jest 30 ale już mam i mogę rozdawać dalej :-) )
no ja też otrzymałem dzisiaj list :) jutro z rana zawiśnie w mojej Alfuni :D