No i tu ci przyznam racje Arczi. Sam jestem ciekawy ilu nas alkocholików tpfu przejęzyczenie alfacholików jest.
- - - Updated - - -
Adam a ty może byś wpadł jak będziemy robić odłowy.
Printable View
No i tu ci przyznam racje Arczi. Sam jestem ciekawy ilu nas alkocholików tpfu przejęzyczenie alfacholików jest.
- - - Updated - - -
Adam a ty może byś wpadł jak będziemy robić odłowy.
Z tego co pamiętam ze zlotów to:
Kalma - SG - Alfa 159
Nietyx - SG - Alfa 147
Borsuk - SG - Alfa 147
Gene - SG - Alfa GTV
BeBe - SG - Alfa 159
Fafa - SGL - widziałem Alfe 75 i 159
Archi - SGL ? SG ? - Alfa GT - tyle razy się widzieliśmy i jechałem tym autem a nie zwróciłem uwagi :D
Diman - SGL - Alfa 166
dadasiek - SGL - Alfa 147
jest pewnie nas więcej, ale ze spotkań zapamiętałem powyższą listę :)
kiedyś widziałem użytkownika Lubomir - SG - Alfa 156 SW oraz codziennie mijam Alfę 156 - SG od sumka33
jasne, że wpadne Damian. Tylko daj znać kiedy :)
pozdrawiam,
Adam
GT jest na blachach SG
następna pewnie będzie już na SGL
:)
PS
Adam - ta śliwkowa tetetka RS jest na litewskich blachach
SG - Alfa 156. Ale wstyd mi trochę bo nie byłem na ostatnich zlotach. Zawsze coś innego trzeba było w tym czasie robić.
Nie chca nas :P
Wyście sobie stworzyli konkurencyjny temat :P trzeba pomyśleć o jakiś magnesach na tablice z literą G lub Z i na czas zlotów będziemy zmieniać sobie :)
Hehe jest to jakaś koncepcja :):)
a ja takie pytanko, czy jak mam napinacz paska rozrządu na gwarancji (2 letnia) a nie minal nawet rok i trzeba go wymienic to musze za to placic? chyba musze zmienic mechanika :/
No i tak jest. Pasek nie podlega gwarancji. Miałem tą samą sytuacje.
- - - Updated - - -
Drodzy koledzy mam do was prośbę. Pomóżcie mi znaleść "CZUJNIK DOŁADOWNIA TURBO do mojej V6 bo ja szukam ale bez pozytywnych rezultatów. Może ktoś gdzieś ma jakieś dojścia do takiego typu rzeczy. Z góry dzięki pozdrawiam.
wczoraj późnym popołudniem:
na lotnisku w Gcach 147 FL SG na ramkach - chyba od użytkonika eLTi oraz srebrna 147 bez ramek
pod Auchan srebrna 156 sedan chyba też SG z ramkami
pod Dwrocem PKP piękna 164 SG na ramkach, jechaliśmy razem przez pół Gliwic ;)
aaa i jeszcze 147 od ozziego na Niepodległości w Knurowie :)
Damian :
http://czesci.4cars.pl/samochodowe/A...adowania,0.php
pozdrawiam,
Adam
edit ______________
W sobotę i niedzielę ma być ładna pogoda :) ktoś chętny na małego grilla lub powędkować troszku ?
Adam w sobote od rana mamy odłowy także jakbyś był chętny to zapraszam.
Będziemy zaczynać około 9 tej. A łowić będzie można do 11 listopada ale jak pogoda dopisze to może i dłużej. A może ktoś z kolegów jest jeszcze chętny na odłowy możemy se potem machnąć grilla czy cosik.
W sobote powiadasz? Hmmm. :)))
Powiadam w sobotę ja tam już będę od samego rana także jakby co to wbijać śmiało miśki.
- - - Updated - - -
Sie manko Archi mijałem cię w środę po południu na unijnym nie było jak mrugnąć no ale fajnie było spojrzeć na fajną znajomą alfke. Pozdrawiam cię Damian.
Sie manko Archi mijałem cię w środę po południu na unijnym nie było jak mrugnąć no ale fajnie było spojrzeć na fajną znajomą alfke. Pozdrawiam cię Damian.
Pozdrawiam, widziałem Was ale na mruganie nie było warunków, do następnego :cool:
bedzie ten mini grill w sobote albo niedziele?;] kielbase z grilla w tym roku jeszcze bym zjadla;D
Ja myślę że w sobotę możemy se machnąć jakiegoś małego grilla.
my będziemy od około 9.30 - 10.00 :-)
do której będziemy siedzieć, to ciężko powiedzieć... ale grilla na pewno nie ominiemy :P
pozdrawiam,
Adam
Kurcze a mnie już żona na jutro ubrala w jakieś zajęcia :(:(:(:(
Witam.Planujecie jakieś spotkanko Alfkami w najbliższym czasie w gliwicach lub okolicach? jestem nowy na forum lecz z chęcią bym się spotkał;p
pozdrawiam
Dzisiaj jest planowane spotkanie na stawach u Dimana. Niestety nie dojade :(:(
A że tak zapytam a może w tą sobotę kto jest chętny i jak będzie w miarę pogoda to jakiś mały grill. Co wy na to?.:confused:
Eh ja bym chętnie podskoczył tylko, nie wiem jak będzie wyglądała moja sobota.
Ostatnio też miałem do Was podjechać i musiałem malować ściany :(:(:(
Diman sorry ale zapomniałem oddzwonić.
jak nie będzie walić sniegiem i mrozem to powinienem przyjechać :)
pozdrawiam,
Adam
a gdzie planujecie spotkanko? może i ja bym podleciał, jeśli akceptujecie nowych oczywiście ;D
No i tylko konkretna godzinka i wszystko. Ja myślę że 14 była by spoko.
Spotkanie na stawach u Dimana. Jeśli chodzi o nowych to oczywiście że akceptujemy jak najbardziej. Im nas więcej tym weselej.Cytat:
a gdzie planujecie spotkanko? może i ja bym podleciał, jeśli akceptujecie nowych oczywiście ;D
ok to fajnie.. jak by coś się działo to podlecę ;p
No i co z tą sobotą bo nie wiem jak zorganizować sobie czas. Robimy cosik czy jak????...............
- - - Updated - - -
Powiem tak jeśli sobota wam drodzy funfle nie pasi to my w sumie też w niedziele robimy sobie na stawach taką prywatną imprezkę także jakby co to wybór należy do was miśki.
No i mamy śnieg panowie. Może za nie długo zrobimy kulig.
na kulig to ja się piszę ;p ino sanek mi brak ;) ... ale może deskę wezmę ;p
No też tak myślę Adaśko. Może się uda machnąć jakieś ognicho. My w niedziele znowu odławiamy to jak ktoś chętny to zapraszam a potem możemy se machnąć jakiegoś grilla.