Dolot do 156 SW 1,9 JTD 115KM
Witam
Chciałem podziękować koledze Misiek za szybka korektę górnej rury dolotowej do Alfy 156 SW 115KM, jak się okazuje prawdopodobnie są jakieś różnice w dolocie w wersjach 115KM. Po odesłaniu Miśkowi rury z "szablonem" odesłał poprawioną, która już pasuje bez problemów. Delikatne poprawki naprawdę kosmetyczne można by było zrobić, ale to już jedynie przy pracy na żywym organizmie tj przy ustawianiu do silnika. Kolega naprawdę godny polecenia odesłał rurkę następnego dnia po dostarczeniu biorąc koszt odsyłki na siebie, dał mały gratisik wkładki do drzwi oraz zniżkę na koncówkę wydechu. Całośc w załączonych zdjęciach. Pozdrawiam kolegę Miśka i polecam. Polecam jeszcze firmę do łaczników silikonowych F...c, która po pomyłce w realizacji zamówienia dotyczyła jedynie koloru miał być czarny przysłali czerwony, po moim mailu w którym jedynie wspomniałem o tej pomyłce natychmiast przysłała w gratisie czarne bez mojego nacisku w tej sprawie. Czyli dostałem 8 szt w cenie 4 z informacją że nie muszę poprzednich odsyłać i że przepraszają za pomyłkę.
Marek