srebrna 159 dzis na rezedowej rejestracja tk? co to za nicpon?:)
-
Printable View
srebrna 159 dzis na rezedowej rejestracja tk? co to za nicpon?:)
-
eMka widziana między 10 a 11 na Kromera :) Ja widziany nie byłem bo druga stroną ulicy szedłem i nawet pomachać nie miałem jak, bo tachałem akumulator...
a ja kursuję między Złotoryją a Lwówkiem Śląskim... widuję czarną 147-mkę na blachach Lwóweckich... kto się przyznaje? Dodatkowo równie piękna 147 w czerwonej suknie dostojnie Lwówek przemierza, a w niej dziewczyna (równie piękna)... miałem za nią pojechać, ale w pracy byłem...eh
czerwona na DLW to nie kumata ;) ile razy nie zamrugam czy nie zatrąbie to zawsze jest panika czy ma swiatla pasy i gdzie stoi policja :D
mattom, nie trąb, nie mrugaj - MACHAJ jak wariat :D
29.11. - biała 159 SW w jasnym wnętrzu na stacji Orlen na wylocie ze Świdnicy i 156 SW czarna(wyglądała na Ti) na miejscowych tablicach, wcześniej nie dostrzegałem wogole marki AR, a teraz jak sam kupiłem to znacznie częściej je zauważam ;)
Pozdrawiam
Dziś rano widziana w Jaworze na ul. Limanowskiego ciemna 146 na miejscowych tablicach. Już wiele razy ją widziałam jednak to co mnie dziś uderzyło to fakt że ma ramki! :) Tak mi się wydaje, wzroku nie mam najlepszego ale biało-czerwone barwy były i chyba czcionkę AR też rozpoznałam, głowy nie daję ;)
A ja się dziś pozdrawiałem z kierownikiem czarnej 147 na DJA chyba i czasami z ciemną 146 również na DJA widuję na sudeckiej w Legnicy ;D
Pozdrowienia dla Krystiana widzianego w Kłodzku na światłach w Pandzie :D