Mjaster :) remonty skrzyń są robione , jest rozbierana mierzona i wymienia sie podzespoły , jest to kosztowne ale firm które to robią jest w cholere .... tylko niestety to kosztuje....
Printable View
Mjaster :) remonty skrzyń są robione , jest rozbierana mierzona i wymienia sie podzespoły , jest to kosztowne ale firm które to robią jest w cholere .... tylko niestety to kosztuje....
MikeCZ chodzi mi właśnie o wąż nr 13. Mechanik nie chciał go wykręcać bo stwierdził ze druga strona przewodu jest łączona (skręcana tu przy ścianie grodz... z przewodem miedzianym i jak się urwie będzie problem. Dlatego nie ruszaliśmy na razie tego.
Wiesz, założyłem, że Serafowi chodzi o synchronizatory, ewentualnie wycie, drgania, no bo chyba nie o to, że lewarek "luźno lata". :)
Ja pisałem, że w skuteczne remonty skrzyni nie wierzę, więc chętnie usłyszę o przypadkach zweryfikowanych, bo na razie znam jeden przypadek wykonanego remontu w 33 i ponoć inwestor nie jest zbyt zadowolony. ;)
Załącznik 231835
Końcówki mam identyczne ale przewód niestety nie osiągalny przynajmniej ja nie znalazłem. :(
Mi "zgrzyta" przy wrzucaniu wstecznego i czasami 1 bieg. Bo 2 bieg to normalka że trzeba umieć go wrzucić ;)
kupię drzwi prawy tył i zderzak tylny do Superki kolor tylko czarny ,stan tylko dobry do założenia bez powtórnego lakierowania
https://sprzedajemy.pl/nowe-nieuzywa...a9f-nr38803077
Sprzedający stara się, ale średnio mu to wyszło. :D