no to super :) do zobaczenia :)
czi dychy szikuj dziołcha
bo za darmo to i po ryju teroz nie dajom
No dobra... jest bardzo duże prawdopodobieństwo że się z Kasią pojawimy chociaż na chwilę.
Czyli dziś jeszcze widzimy się na 3 Stawach, czy już uderzamy w SCC?
George11: ja się też chętnie podepnę do skasowania błędów :) Wyczyściłem czujnik ciśnienia, porządnie cały EGR, przepustnicę i tą cześć dolotu przy EGRze, wymieniłem wężyki podciśnienia na nowe i dołożyłem opaski - pozostaje skasować błąd. No chyba że czujnik ciśnienia nie żyje albo elektrozawór w EGRze.. no ale to bez kompa się nie dowiem...
Pzdr.
mnie jednak dzis nie bedzie nie czuje sie najlepiej po pracy tak wiec przemek1 nie czekaj na mnie
było spoko jak zwykle:) na razie najdłuższy na jakim byłem..
Temat siup do góry. Ja w czwartek będę napewno.
Za razem rzuce Wam propozycję spływu w ten łikęd:
"Spływ Jesieny"
Termin: 23-25 listopad
Gdzie: Spływ rzeką Wartą. Początek spływu w Lisowicach koło Działoszyna. Koniec 10 km z nurtem rzeki :D
Wg. różnych źródeł jakie są na chwile obecną dostępne pogoda ogólnie mówiąc powinna dopisać.
Ilość miejsc: maksymalnie 22
Koszt: będzie liczony tak jak zawsze, czyli pod koniec spływu, około 30 - 40 zł jeżeli nie będzie dodatkowych atrakcji.
Namioty: warto wziąć
Kajaki, wiosła, kapoki sprzęt kuchenny: ja wezmę
Wyżywienie: zakupimy razem i będzie wliczone pod koniec do ogólnych kosztów
Jeżeli ktoś z Was jest chętny, zapraszam. A jesli jesteś niepewny(na) pytaj. Na chwile obecną jedzie nas 8 osób.
PS. W załączeniu dla zainteresowanych, „Lisowice Gdzie to jest” i zdjęcie proponowanego odcinka rzeki Warta.
Hans się pyta Was, czy jutro wpadamy na pizza do jego nowej roboty.
Podobno stawia :D
się zobaczy:) a co hans rączek nie ma? czy ma szlaban na komputer:D
a kaj tyn picman robi ?dowej mapa do lokalu