Darek-1989 studiujesz na ATH? Mi dzisiaj pomachała w Ustroniu jakas pani w pięknej czarnej 159:D byłem w szoku
Printable View
Darek-1989 studiujesz na ATH? Mi dzisiaj pomachała w Ustroniu jakas pani w pięknej czarnej 159:D byłem w szoku
No raczej:) Dzisiaj zaszalałem i pozwoliłem sobie wjechac na teren uczelni, postawiłem Belle przed budynkiem L, na zakazie (ta droga przeciwpożarowa czy coś;]) A Ty gdzie parkujesz?
Pozdrawiam ciemną 156 sw RZE spotkaną wczoraj koło 20.20 na wjeździe na parking galerii krakowskiej ;) Pozdrowienie z wzajemnością ! W dodatku wiozłem kuzynkę... z rzeszowa ;)
Pozdrawiam kierownika beżowego lancera evo VIII, który wczoraj zafundował mi fajny sprint z ruczaju aż do grunwaldzkiego, częściowo jak był z przodu koło okrąglaka, robiąc mi przejazd... a niesamowicie mi się spieszyło i dzięki niemu dojechałem z ruczaju w 8 minut na dworzec pkp ;)
Pozdrawiam białą Giuliette na numerach KRA ( ponoć skawina, bo znajomy zna to auto ), która codziennie jeździ grota roweckiego koło 9 i potem popołudniem wraca ( do kieratu jak mniemam );)
Pozdro Aniucha, dawno się nie mijaliśmy :Banana-Cow: :ciao:
pozdro dla kolegi ze 156 którego dziś spotkałem na rondzie przed fabryka fiat
oraz dla łysego który kończył prace w fiacie i jechał zaspany tez 156 :)
Pozdrawiam kierownika z beżowej 159 sw, która dziś koło 23.30 chyba jakos sie ze mną ścignęła ze świateł na Tischnera ;) Było bardzo fajnie zmierzyć się 2 belciami i zostać później pozdrowiony kciukiem do góry i uśmiechem,... ma pasażerka ( którą wszak rozbudziliśmy tym małym wyścigiem ) stwierdziła, że na prawdę mam wielką radość z posiadania tej alfy i Przekonała się na sobie, że my alfisti się na drodze pozdrawiamy i mamy frajdę z jady ;)