sebaa wysłane
Printable View
sebaa wysłane
Panowie pytanie do Was co możecie powiedzieć na temat firmy DieselSoft? Warto tam podnosić moc?
Z Sierpca jest nas więcej ale ja tylko znam osobiście dwóch użytkowników w tym jeden zmienił miłość na jakiegoś (h)opla signum a drugi znowu na wybrzeżu siedzi.
Szkoda że nie mogłem się pojawić na pierwszym w tym roku spocie i najgorsze że na termin 15-16 też będzie ciężko gdyż 14 wstawiam Alfę na wywalenie DPF-u, zaślepienie EGR-u i wywalenie klap wirowych. Mam nadzieję że do soboty do 14 zdąży zrobić to z miłą chęcią pojawię się na spocie i może uda mi się ściągnąć kolejna sierpecką alfę na spot.
co do dieselsoftu to nie znam osobiscie, ale mają fajne i jeżdzące projekty a w tym były napewno dwie Alfy. Sam mam w planach zrobienie u nich programu do mojej Alfy, a jesli chodzi o opinie to słyszałem na ich temat sporo pozytywów
Juniorek, u kogo robisz silnik w swojej 159? Ogarnia Ci to ktoś w Sierpcu?
Odnośnie spotkania 15 lub 16 marca mi odpowiada dajcie znać dokładnie kiedy i gdzie :)
Dzięki Sebaaaaa za dobrą cenę klocków hamulcowych
ja czekam na spotkanie sebaa jak tam z naklejkami idzie.
- - - Updated - - -
na razie to czekam na ramki zapłacone od poniedziałku i nadal niema
Trucha78 silnik robię u Krzemińskiego jak się jedzie na szczutowo. Koleś robi także drugą 159 mojego kolegi. Poza tym koleś zna się na włoskich silnikach.
Odnośnie spotkania mam nadzieję że będę miał Alfę już zrobioną. W innym przypadku nie będę miał czym przyjechać.
Vesp3r ja na ramki czekałem prawie miesiąc ale są :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Będę miał na sprzedaż swoje orginalne radyjko raz ze zmieniarką
Vesp - widziany na podolach około 17... widzę, że ramki już doszły ;)
doszły też cię widziałem leciałeś w stronę miasta