Ludzie o czym Wy mówicie. Po tablicach rejestracyjnych twierdzicie, że auto jest podejrzane?
Ja obecnie mieszkam w Warszawie, ale blachy mam SB. I tak już 9 lat. To już nikt ode mnie auta nie kupi, bo będzie podejrzane?
Printable View
Ludzie o czym Wy mówicie. Po tablicach rejestracyjnych twierdzicie, że auto jest podejrzane?
Ja obecnie mieszkam w Warszawie, ale blachy mam SB. I tak już 9 lat. To już nikt ode mnie auta nie kupi, bo będzie podejrzane?
To dlaczego nie masz przerejestrowanego auta jak mieszkasz w wawie?
Leasing?
Auto na rodziców (student czy coś)?
I trzecia najczęściej spotykana przyczyna - kupiłem żeby sprzedać :)
korzystając z wymiany informacji w ramach prowadzonego wątku chciałbym się zapytać, czy ktoś nie chce się pozbyć alfy 166 z automatem.
Obecnie posiadam alfę z tego wątku
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...v6_00_a-7.html
ale z uwagi na pogłębiająca się kontuzję kolana, zmuszony jestem powrócić do automatu.
Wymogi: tylko 166, tylko benzyna (nie zagazowana), automat, jak najlepszy stan i wyposażenie.
Możliwa zamiana.
W dziale Kupię też zamieszczę ten post, ale tutaj więcej osób zagląda.(okazuję się, że nie mogę-brak 50 postów)
ok, to proszę o usunięcie postu.
wytłumaczenie napisałem później ( w ramach edycji) niż zamieszczenie postu w wątku zakup alfy 166, ponieważ sądziłem, że ogłoszenie o kupnie nie podlega ograniczeniom. Dlaczego tak myślałem? Ponieważ np. na forum omegi, na której jestem zarejestrowany, w stosunku do kupujących nie ma takich ograniczeń.Cytat:
Po to jest ograniczenie żeby go nie łamać. To nie tłumaczenie że nie mogę to piszę tu
Tutaj są ograniczenia bo się cyrki działy. Ale nie o tym tu dyskusja. Szczerze to marne szanse żeby ktoś się chciał tak zamienić bo ludzie się zazwyczaj właśnie na automat przerzucają. Raczej nie na odwrót :) ale możesz próbować.
Zamiana jest tylko opcją.
Z drugiej strony na pewno śledziłeś żywe dyskusje na forach motoryzacyjnych, udowadniające wyższość manuala nad automatem. Wychodzę więc naprzeciw tym zwolennikom, którzy czynem mogą uwiarygodnić zasadność lepszego sposobu zmiany biegów :rolleyes:
Wiem, sam zmieniłem 166 w manualu na automat :)
Nigdy wiecej manuala :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka