Pozdrawiam kolegę w białej Giuliettcie z ramkami spotkanego dziś w Bielsku o 17:00. Ręka podniesiona w tym samym czasie :)
Printable View
Pozdrawiam kolegę w białej Giuliettcie z ramkami spotkanego dziś w Bielsku o 17:00. Ręka podniesiona w tym samym czasie :)
Pozdrawiam kolegę z bordowej 166 spotkanej na odcinku ul. Katowickiej między estakadą w Chorzowie a Stadionem Śląskim dzisiaj około południa. Chyba nie zdążyłem na czas pomachać :)
Pozdrowienia dla ciemnej 156 na tablicach SD z ramkami stała u gazowników w DG
Pozdrawiam alfaholika, który dzisiaj był w lidlu na witosa swoją oramkowaną 159 SW :)
Tomek byles dzisiaj w gemini rano ??
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Barteq, a będziesz stał ex Omena pod WORDEM? Bo chciałbym ją sobie oglądać kilka razy dziennie jak jestem w pracy hehe
Kiedyś tam wpadne do was na budowę chyba;)
Haha calkiem prawdopodobne ze bede tam stał ale nie codzień bo tam jestem "dorywczo"
Sam chcialbym zobaczyć twoje cudo na żywo.
Wg marzy mi sie takie zdjecie biala czarna czerwona (takie perelki w promieniu 30km)
Pozdro
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=127340&stc=1
Pozdrawiam kierownika tej pięknej 164. Po stokroć ładniejsza od mojej 159SW. Chętnie zobaczył bym u siebie taką 164 jako auto weekendowe. Jestem pod wielkim wrażeniem utrzymania samochodu.
Pozdro dla Lesio80 , który mnie wyminął przy przejeździe kolejowym z działek Malinka w niedzielę popołudniu. Szedłem sobie prawą stroną z żoną i zauważyłem logo AH na klapce w pandzioszce :D
Pozdrowienia dla 147 Aniuchy, która minęła mnie wczoraj w południowych godzinach na A4. Dobrze w końcu widzieć Twoje 1.6 jeżdżące :D
z ostatniej wizyty we Włoszech wiem jedno...brere spotkać ciężko....ALE wystarczyło pojawic sie na Górnym Śląsku i odrazu lepiej....GDYZ wlaśnie POZDRAWIAM kierownika bądź kierowniczkę (nie zdązyłam zauważyc tak śmignął przez tory):) przepieknej czarnej brery rej.SM widzianej dzisiaj na ulicy M. Reja w Mysłowicach ok. godz 14 30. Bez pozdrowień było, gdyż stałam na poboczu grafitową renault megane III to nie bd sie zamachiwać:)......zresztą właśnie wizyta w Mysłowicach po lusterko do belli, które ubił mi jakis pacan, okazała sie miłym wspomnieniem dzięki....brerce ;p
Pozdrawiam właściciela 156 która stała dzisiaj przed bramą Koksowni przyjaźń
Tak dokładnie. Ogólnie w waszym rejonie łatwiej spotkać klubowiczów niż u mnie
Tak dokładnie na nowym bloku
To moja tam stoi codziennie :D
ramzesss3 pozdrawiam Cię po raz kolejny:)
Dzisiaj rano byłem jako 3 auto za tobą na krzyżówce za Błędowem, penie mnie nie przylukałeś:)
no dzis rano to nawet nie wiedziałem jak jade taki zaspany hehe kurcze jakos ciezko nam idzie z tym zeby stanoc pogadac jak nie ty w biegu to ja hehe
Spoko, w końcu się zgramy:)
Pozdro dla czerwonej 159 - wczoraj wieczorem na parkingu Multikina w Zabrzu :)
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 147 SK widzianego wczoraj na Ligockiej w Katowicach, dziś też widziałem Twoją Bellę zaparkowaną przy blokach przy Brynowskiej :)
Pozdrawiam kolegę w granatowej 156 z rejestracją SRB (bez ramek klubowych) który odmachał mi dzisiaj około 13:30 obok "domu górnika" w Radlinie (trasa do Marklowic), oraz wszystkich posiadaczy Alf którzy pracują na poranną zmianę na Marcelu w Marklowicach - dużo Was tam na parkingach :)
kto dzisiaj driftował 147 o 7:00 rano na rondzie w Dąbrowie ?
Dziś trochę Alf spotkałem. A więc:
1- Alfa 156 SW Azurro bodajże, czy jak ten lakier się nazywa-taka błękitna na ramkach. Było to w Jasienicy ok 11:00 mrugałem Sprinterem, kolega się lekko zdziwił ;)
2- W Bielsku ok 13 czarny sedan 156 na ramkach na głównej dwupasmówce w kierunku Szczyrku. Też na ramkach.
3- Alfa 145 na boku stickerbomb- nie wiem, czy miała ramki. Też w Bielsku, godziny nie pamiętam ;)
4- W Godziszce Alfa 156 z lewym błotnikiem albo srebrnym (cała Alfa czarna), albo do malowania.
5- W Buczkowicach koleżanka w czarnej 147.
6- W Rybarzowicach również 147.
7- Na koniec srebrny sedan 156 zaparkowany obok ciachomanii w Bielsku. Pozdrawiam wszystkich ;)
Czwartek około 21:15.
Pozdrawiam czarną 159 SJ 662xx stojącą na parking pod jawornickim Kauflandem :D
Srebrna 156 około 11:50 na wjeździe do Jaworzna. Za późno sie zorientowałem i nie zdążyłem odmachac. Pozdrawiam!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Pozdrowienia dla srebrnej Gtv na ksenonach, prawdopodobnie na ramkach, widziana dziś podczas wyjeżdżania w okolice centrum nurkowego przy ul. Ligockiej w Katowicach :)
Pozdrowienia dla czarnej GT widzianej chwile temu w okolicach Gemini były łapki
@edit
dla Grand231, w końcu udało się upolować :P
i dla kolegi w ciemnej 147 mijanego przed Żywcem
Pozdro dla kierowcy "klona" mojej 156 na ramkach w kolorach italii spotkanego przy McDonalds na Mikołowskiej. Łapki były :)
Wymiziane S3 mini!
Pozdrowienia dla właściciela szarej GT z ramkami sk 8... spotkanej na stacji lukoil na Kościuszki w Katowicach około 15.30
Pozdro dla właściciela/właścicielki czarnej Julki na klubowych ramkach zaparkowanej pod Apeną w Bielsku przed godz. 20-tą :)
Pozdrawiam kierowce 166 lekko blekitnawej metalik SD spotkanego kolo reala na katowickiej w dabrowie
a wiec pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 156 koło castoramy na swiatłach sosnowiec około 12-30,pozniej kolega z 156 po lf sw koło stacji BP w Dąbrowie G.