Pozdrawiam kolegów z Alfy GT, widzianych wczoraj na wieczorem na Klecińskiej, pomachane i odmachane.
Jechałem razem z dziewczyną, ja swoją, ona tą srebrną przede mną ale była zbyt zaaferowano jazdą żeby na was spojrzeć ;)
Printable View
Pozdrawiam kolegów z Alfy GT, widzianych wczoraj na wieczorem na Klecińskiej, pomachane i odmachane.
Jechałem razem z dziewczyną, ja swoją, ona tą srebrną przede mną ale była zbyt zaaferowano jazdą żeby na was spojrzeć ;)
Dzisiaj ok. 16 widziana 147 na DW przed Strzelcami Op :)
A do mnie mrugał tramwaj jak mnie mijał :D :D :D
Może Cię ostrzegał przed misiaczkami :D
Dzisiaj około 21:20 czyli przed chwilą widziana 156 na Podwalu obok Renomy stałem za kolegą na światłach mrugałem światełkami jednak bez rezultatu, ramka była niestety rejestracji nie zapamiętałem później na ulicy Widok mijaliśmy się i chyba zjechałem nieco na Twój pas tu już musiałeś mnie widzieć ja skręciłem w stronę Placu Dominikańskiego a Ty w stronę Heliosa.
Chyba nareszcie odmachał mi kierowca Alfy. Dokładnie srebrnej 156 w Bierkowicach (jak ktoś ogarnia Kłodzko i okolice to pewnie kojarzy wioskę). Tak więc pozdrawiam 1 na 100 z tych więdzących czym się porusza.
Mumin, czy twoja żona nie jechała czasem w piątek, ok 17 alfą w stronę centrum?
Mam wrażenie, że jechała obok mnie od Kromera przez Mosty Warszawskie :) To raczej nie byłeś Ty, bo podejrzewam że zauważyłbyś mnie ;)
Poza tym pewna byłam, że kojarzę rejestrację, ale jakoś nie mogłam dopasować czyja jest... Aż do dzisiaj :lol:
Moja małżonka nie korzysta z Alfy, a ja nie zbliżam się do Laguny :D Taki układ :D