Żeby założyć do 164 lusterka składane elektrycznie trzeba coś przerabiać we wiązce? Bo obecnie mam zwykłe elektryczne lusterka bez składania a kupiłem niedawno składane i chciałbym zamontować.
Printable View
Żeby założyć do 164 lusterka składane elektrycznie trzeba coś przerabiać we wiązce? Bo obecnie mam zwykłe elektryczne lusterka bez składania a kupiłem niedawno składane i chciałbym zamontować.
Ale nie mam wykładziny i konsoli np :P
Jak zdjąć listwy znad przedniego zderzaka w superce? Trzeba zdjąć zderzak, czy one mają jakieś sekretne zapięcie?
W ogóle to mi środkowa potrzebna a i zderzak nielepiony chętnie bym przygarnął.
Premek.. zwróć uwagę że listwy w superkach różnią się ze względu na kolor. Występują przynajmniej 2 odcienie...
W sensie, ze mocowanie jest zależne od kolorów? :)
Moje są po prostu srebrne. Odkochałem się już w ciemnych :)
Panowie jak sprawdzić wyjętą maglownicę czy jest sprawna (nie ma luzów)?
Chodzi mi o tę z tłumikiem z superki.
Czy w tym typie maglownicy da się kasować luzy na listwie?
Panowie, czy ktoś widział przednie halogeny do wersji przedliftowej, bądź ma na zbyciu? Poluję na nie już od jakiegoś czasu i nie pojawia się nic na portalach aukcyjnych. Owszem, są aukcje na ebyau gdzie można kupić nowe, aczkolwiek cena rzędu 600 PLN jak na razie skutecznie mnie odstrasza.
U nas w Ostrawie (wiec nie tak daleko od Ciebie) jest jeden nowiutki kompletny do nabycia - https://www.sbazar.cz/dapevitkovice/...alfa-romeo-164 Cena troche lepsza niz na eBayu (330PLN)