no ja moge wpadac w weekendy na 100%, wczoraj widzialem ze na parkingu jakis duzy namiot stoi. takze dawajcie info i ja moge w weekendy byc. mam pareset metrow do reala
Printable View
no ja moge wpadac w weekendy na 100%, wczoraj widzialem ze na parkingu jakis duzy namiot stoi. takze dawajcie info i ja moge w weekendy byc. mam pareset metrow do reala
to widzimy sie w srode ?
spotkajmy sie w srode. Ja podjade aby omówić tematy związane z wyjazdem. Kto potrzebuje coś ze mna obgadac będzie niepowtarzalna okazja. Bede o 20 :)
ligar ja napisalem do Ciebie na gadu ale sie nie odezwales bydlaku :P
Ja też bede na 100! Bo w tamtym tygodniu było super! <sex>
Jez musisz mi wybaczyc ale praktycznie przestalem uzywac gadu gadu dlatwgo nawet nie wiedzialem ze ktos do mnie pisal. W jakiej sprawie pisales bo przegladam archiwum i widze widomosc o kupnie auta suba i sprzedazy intercolera? Ktory to ty? :)
Kurde ale ze mnie janek... ktos pytal o auto a ja nawet nie wiedzialem :(
A ja znów nie dam rady zaglądnąć :( I a wyjazd też się nie uda mi wyrwać :( Ehhh
widzimy się w środę czyli dzisiaj! 28.09.2011 godzina 19:00 i proponuję parking zadaszony 1 piętro CH Krokus ze względu na namiot jaki postawili n zewnątrz. ;)
ten namiot to jakis z tematyka horoskop albo tarot, przynajmniej mniej wiecej takie symbole tam byly ja bede przed 19 na parkingu na dole montowal nowe ramki :D srebrne sw to moje a ten koles z broda to bede ja. pewnie nie ogolony ;D
to może od razu lepiej na 1 piętrze zacznij montować :D