Masz zaległości w czytaniu tego tematu ;) ,pierwszy Julkę zamówił maciek156
Printable View
Cholera, będzie 5-drzwiowy Fiat 500! Może być mała zagwozdka, jeśli im fajny wyszedł...
no wiesz Rafciu, aż tak uważnie nie czytam, poza tym nie znam Maćka156 a Radzio to swój chłop i zamierzam go odwiedzić jak już zakupi Juleczkę:)
---------- Post dodany o godzinie 14:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:24 ----------
świetny wybór:) brawo. Czekamy.
uuuu pierwsza Julka minęła mnie we Wroclawiu:) Biała, jak w reklamie... ale za sterami nie siedziała ta cizia z reklamy ale jakiś pocieszny wąsaty grubas:)
A Wawie żadnej do tej pory nie widziałeś ??
Ume Thurman cizią nazywasz ? Ciekawe jak mówisz na swoją dziewczynę ew. żonę ...
Mnie też w salonie namawiali na białą... Co to za jakaś durna moda?
W salonie starają sie wmówić że teraz najmodniejszy jest biały :) Nie powiem biała w salonie we Wrocku całkiem fajnie wygląda ale i tak wolę w czerni lub czerwieni :)
tak nazywam ją cizią, i nie rozumiem, po co twoj komentarz dotyczący żony czy dziewczyny?
W wawie nie widziałem żadnej, w Europie, a w trzy tygodnie przejechałem całą, widziałem dwie, Słownie DWIE.
Marchionne już pewnie szuka dobrego mostu do skoku. Pół miliona alf sprzeda! No nieźle, nieźle:)))
No mam nadzieję, że będzie ich mniej niż 156 :).