Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156, który mi odmachał podczas przejazdu koło "falowców" na Klimzowcu :)
Printable View
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156, który mi odmachał podczas przejazdu koło "falowców" na Klimzowcu :)
Pozdrawiam kolegę z czarnej GT rejestracje bodajże Gorlice ;) Zdziwiony trochę, ale jak pokazałem smycz Alfaholików, to się zorientował o co chodzi i dlaczego jakiś gościu z dostawczaka mu mruga ;) Było to przed 8 rano na Sośnicy. Chwilę za nim w lusterku widziałem czerwonego SW na ramkach.
Później ok 14 w Rudzie Śląskiej pozdrawiam kolegę z 156 SL, który również był mega zdziwiony :P
Kto machał mi wczoraj w Rudzicy ze 156? Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla Michala Kolata widzianego około 16 i czy Twoja AR stała dziś na farnej około 21 ?
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
a to jo sie pozdrowia moja siostra widziano dzisioj rano jak sie jechoła do roboty takom bordowom GyTy ( ujowom na ropa oczywiście )
ale się dziwnie paczy na "swoje" autko na drodze z innego autka
Pozdrawiam kierownika i pasażerke jadących dzisiaj koło godz. 7.30 srebrną 156'tką na blachach SJZ na A1
Czarna GT na rondzie Chorzów Batory około 13:00, pozdrawiam :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Pozdrowienia dla himka oczywiści było pomachane, pomrugane i dzięki że mnie wpuściłeś przed tym mostem bo mi wszystkie wyjazdy na Katowice pozamykali
Pozdrawiam czarna 156 sw jadacy od strony niegowonic wyprzedzajaca mnie na zakrecie dosc ostrym po 5 rano.
Pozdrawiam kierownika czarnej 147 SCI na klubowych ramkach stojącego dzisiaj koło 13:30 pod Biedronką w Pawłowicach - ładne felgi :)
Pozdrawiam kierownika bliźniaczej białej Julki na klubowych ramkach i Katowickich blachach który dziś stał w Bielsku o 17.20 na światłach kolo Vienny naprzeciwko mnie. Było pomrugane :)
Pozdro dla właściciela 156 sedan na blachach SCI dziś obok banku PKO w wodzisławiu sł. ok. godz. 8.30. Ładnie żeś zaparkował.....
Czarne 156 lift SW z lekko uszkodzonym prawym przodem... jeśli dobrze myślę to często się mijamy między Ustroniem a Goleszowem :-)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Dodano po 3 minutes:
Swoją drogą kto po Ustroniu jeździł wczoraj 147 po lifcie? Ramka klubowa tylko z tyłu była... W każdym razie myślałem co by Ci skroić felgi :-D
Pozdrawiam kierowcę białej 147 widzianej w jaśle na rondzie. Pięknie prezentuje się w tym
kolorze
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 kombi mijanego wczoraj na Mikołowskiej w Tychach ok 14:45-15;15.Pomachane było:D
Pozdrawiam alfistę z 159 spotkanego na gierkowce, który wyjeżdżał ze stacji benzynowej. Było pomrugane :-)
Wysłane z mojego GT-B5330
Kto w Ustroniu srebrnym 156 sedan próbował słup przestawić przy nawrotce? :D
a my pozdrawiamy kierowcę czarnej 147 po FL na blachach SD, alfa na ramkach tylko z tyłu. z przodu rejestracja za szybą. Kolega spotkany wczoraj popołudniu na S1 tuż przed zjazdem na Pyrzowice...
Pozdrowienia dla czarnej giulietty - piekary obwodnica :)
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
W piątek trasa Tychy-Praga, w niedzielę Praga-Tychy i ani jednej Alfy na drodze oprócz mojej ... masakra :D
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Kto wczoraj po Swoszowicach pomykał?? ;) Pozdrawiam 147 po lifcie z tablicami SJ ;)
pozdrawiam kolegę z czarnej 147 oramkowanej na blaszkach SPS mijanej dziś przed 9 w Bielsku na trasie wylotowej na Szczyrk który chyba nawet nie zauważył że mu macham po drugiej stronie dwupasa :D
Pozdrawiam czarna 156 jadaca przez bledow podziwiajaca latawiec :D kilka minut pozniej srebrna 159 sw TPI.......
Pozdrowienia sla kolegi z ciemnej 156 kombi widziany w Gołonogu dziś rano kokoło 7:30 jechał w strone huty a ja centrum
to pewnie maryszkens
Kto mi machał wczoraj rano w Cieszynie pod UŚ z czarnej 147? Pozdrawiam :)
dzisiaj ok 8 kole KWK staszic srebrna 156 sedan SK , ramki -- łapki były
Pozdrawiam czarną 159SW z ramkami, silnikiem 2.4 i rejestracja z Katowic :) Jechałem za nią od ronda w Dąbrówce Małej do kościoła w Bogucicach, nie pomrugane bo jechałem w innym aucie, wiec pewnie nie było by wiadomo o co chodzi :)
Brązowa 159 sedan dziś w Galerii Katowickiej około 16:30 pozdrawiam i radzę sprawdzić sprężynę/sprężyny z lewej strony bo leży bardzo nisko a prawa strona w porównaniu pieje w górę :)
Pozdrowienia dla czarnej 146 zaparkowanej przed bramą wjazdową na ProLogis w Dąbrowie G. dziś o 14:00
Pozdrowienia dla klona mojej 147 tylko że 5-drzwiowej która stoi w Chorzowie na astrów rameczki prezentują się przednio :)
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 147 z ramkami, który wczoraj po 17 był w Aldi przy Obi w Katowicach :)
Pozdrawiam właściciela ślicznej krwistej julki z którą mialem przyjemność sie przejechać po wawelu w sosnowcu jakas godzinę temu :) szkoda ze na drodze tak mało czasu, ale itak udało sie wymienic parę slów :)
Sent from my RM-914_eu_poland_348 using Tapatalk
Pozdrawiam koleżankę ze 147 spotkana w środę chyba, około godziny 16 na Piłsudskiego, oraz kolegę ze 159 który dzis rano bardzo ostro hamował przed pasami na wysokości zajezdni ;)
Narysowane z mojego super najlepszego iPhone'a :D
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 147 na SJ, widzianej w Krakowie na Alei Kijowskiej:) Domyślam się, że gość machający jak po**bany w Astrze może budzić zdziwienie lub niepokój, ale czego się nie robi dla Alfistów:cool:
3 różne 156 sedan (wszystkie nieoramkowane ale z jednej chyba ktoś mi machał) na dk78 Siewierz - Zawiercie oraz brązowa 159 SW na S1 w Dąbrowie Górniczej.
Czarna 159 na blachach SPS w Brzeszczach na drodze 933 w kierunku Pszczyny.
Zaraz za nim jechała szara 159 w kombi oramkowana... :victory: