Cześć
czy słyszał ktoś jakieś pogłoski o podatku drogowym ??
irol mi powiedział że czytał gdzieś coś o zmianach stawek podatkowych ( poważnych obniżkach ) , nie pamięta gdzie i co dokładnie było napisane
Printable View
Cześć
czy słyszał ktoś jakieś pogłoski o podatku drogowym ??
irol mi powiedział że czytał gdzieś coś o zmianach stawek podatkowych ( poważnych obniżkach ) , nie pamięta gdzie i co dokładnie było napisane
hehe z ust mi to wyjąłeś
coś wspominał że max 1000 e
mam nadzieję, że ten Irol wie co mówi, a nie mówi, co wie... Też mam chrapkę na V6 :)
jutro go spotkam chyba w pracy to go pomęcze
jesli to prawda panowie to nadchodza "V6" czasy dla alfoholikow!!!
Ja slyszalem ze maja zmienic forme naliczania taxu, dla przykladu absurdem jest iz ktos kto ma yarisa placi taki sam tax jak wlasciciel wypasionego mesia tylko dlatego iz pierwszy zarejstrowany przed 2008 rokiem, albo kompletna paranoja, dwie osoby maja takie samo auto dla przykladu C5 z 2002 roku w 2 litrowym ropniaku i jeden placi tax za owe 2 litry, czyli ten ktorego auto jest zarejestrowane w irlandi od samego poczatku a drugi kupil aoto w uk, zarejestrowal w 2008 roku i placi grosze bo ma tax liczony od emisji spalin, cos tam jeszcze przebakiwali o innej stawce na auta sportowe a to zle wiesci dla V6, cos podobnego jest chyba w stanach, stac cie na sportowe to stac cie na wysoki podatek, male pojemnosci maja zostac praktycznie bez zmian ale to wszystko tylko zaslyszane, pozdro
"i caly misterny plan w p....du wyladowal"
zycie to nie bajka, niestety.
A ty spac nie mozesz, czester to niedziela jest, i_ludzie jeszcze nie wiedza ze ich glowa bedzie dzisiaj bolec...