w tbi?
Printable View
A czego dobrego można się spodziewać po ALD ? Firma, w której pracuję ma 3 dostawców samochodów służbowych - Arval, Leaseplan i ALD. Ujmę to tak - jestem szczęśliwy, że moja służbowa fordzina obsługiwana jest przez Arval, bo o ALD to jeszcze nie słyszałem dobrego słowa...
Jeśli ALD zajmowało się tą TBi tak, jak to robi w Polsce...cóż, tłumaczy to po części niską cenę tego egzemplarza.
Zapłonowe miało być - już poprawione ;)
- - - Updated - - -
O jakim "zajmowanie się autem" przez firmę leasingową mówisz???? Firma tylko płaci za serwis samochodu, według ustaleń zapisanych w umowie najmu pojazdu - i nie ma tu nic do rzeczy, czy jest to Leaseplan, Arval czy ktoś inny. I nie mówimy tu o Polsce, gdzie takie praktyki dopiero raczkują, a o krajach, w których wynajem długoterminowy działa już od wielu, wielu lat.
może macie jakieś info o tej alfie? albo ktoś z wawy mógłby luknąć czy mocno tłuczona była ?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-4...C27599664.html
Pomimo tego, że na Alfy mam dość dobre ceny, tak za fajną Ti trzeba zapłacić min jakieś 10,5tys € i trzeba mieć szczęście, żeby ktoś inny szybko nie zwinął z przed nosa :)
Do tego akcyza 18,6%. Tutaj jeszcze auto ze Szwajcarii to dochodzi VAT23%, więc za ile on to kupił, że sprzedaje za 40tys zł? Z tego kraju opłaca się tylko po mocnym dzwonie.
Za 5tys €? Chyba tyle, nie więcej ;) Nie chciałbym widzieć tego auta jak wyglądało wcześniej :D
wszystkie oznaczenia Ti sa nie na swoim miejscu(mowie o blotnikach i tylenje klapie) oraz 159 tez za wysoko.Oczywiscie nie musi to o niczym swiadczyc
albo urzad skarbowy daniny nie dostal albo mocno bity byl ..chyba ze "okazja" sie trafila ?;)
z tymi oznaczeniami tez wydawało mi się że za wysoko są
z tylu za wysoko,a na blotnikach Ti sa za nisko-chyba powinny byc na wysokosci kierunkow(za nimi w strone drzwi)
No i widać detailing "kosmetykami" Photoshop :)