pozdrawiam kolege z czarnej 156 sw stał zamną pod pogoria w dg pomachane :) wyjezdzajac z pogori ciemno szara 147 oramkowana :) pozdrawiam
Printable View
pozdrawiam kolege z czarnej 156 sw stał zamną pod pogoria w dg pomachane :) wyjezdzajac z pogori ciemno szara 147 oramkowana :) pozdrawiam
PzdrCytat:
pozdrawiam kolege z czarnej 156 sw stał zamną pod pogoria w dg pomachane :)
A ja pozdrawiam AR 156 SD***** pod Sanktuarium NMP w Dąbrowie G. :)
Pozdrowienia dla Węgorza spotkanego dziś przypadkowo w pięknej skoczowskiej scenerii plenerowej :)
Fajnie się rozmawiało, pewnie lody Ci się całkiem rozpuściły bo się trochę zagadaliśmy...
Miło było poznać
Kto mnie dzisiaj pozdrowił awaryjnymi na DK86 przed Katowicami ? Błękitna 156 sedan, blachy SD :). Pozdrawiam. :victory:
Też ją widziałem jak tam stała:)Cytat:
A ja pozdrawiam AR 156 SD***** pod Sanktuarium NMP w Dąbrowie G. :)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 147, obramowanej rzecz jasna, widzianej dziś koło OBI w Kato :)
Pozdrowienia dla ramzess3, którego jak zwykle dopadłem pod domem:)
Dzięki za info o żarówce:)
Pozdrawiam kierowcę GT rej. SGL spotkanego dzisiaj koło 14 w Przyszowicach :)
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/04/490.jpg
Kto to?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
szara 147 Chorzów Batory około 15:10. Był łapki :)
Kto stoi często przed akademikiem Alaska w Zabrzu? :) Grafitowe GT z brązowymi skórami, często jest tu widziane :)
Pozdrawiam kierowniczke Alfy 159 na ramkach i rej. ST wczoram w pszczynie po 18 na swiatlach przy Ganinexie. Kierowniczka leciala w kierunku bielska ja jechalem czarna 147 od bielska na "tunel" w pszczynie.
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy 156tki SWD, który jechał wczoraj za mną i za mną również wyprzedzał :) w miejscowości Goleszów (między Cieszynem a Ustroniem). Później wjechał w korek w stronę Wisły. Ciekawe jak długo jechałeś do Wisły?
A ja pozdrawiam kierownika 156 po lifcie którego wyprzedzałem w Bażanowicach i 166 na ramkach mijaną w pszczynie, na światłach koło torów - też machnięte :)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla zapominalskiego kolegi ze 156 z trumną na dachu :) w cieszynie.
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Również pozdrawiam kolegę.Pomachane było przy torach.Oprócz tego pozdrawiam kierownika oramkowanej 159 czarnej SJZ który za mną jechał od Parku Żubrów w Pszczynie.
A ja pozdrawiam kierownika/kierowniczkę ew. kierowników czarnej oramkowanej 147 z włoską flagą, na nr EWE, która właśnie teraz parkuje pod moim blokiem w Jaworznie na Leopoldzie. I tak teraz sobie myślę, że to my sobie pomachaliśmy dzisiaj na światłach koło Statoila. Pozdrawiam :)
Mnie wczoraj pozdrawiał jakiś rowerzysta (zastanawiałem się czy to jakiś mój znajomy ale żona, która stała obok z rowerem powiedziała, że patrzył się na samochód :P) więc też pozdrawiam. Fajnie by było jakby się przyznał kim jest :)
Ale to było dobre :D prawie jak moja wczorajsza syt. nad zaporą w Tresnej, akurat przejeżdżałem też jako rowerzysta i jakis kolega w oramkowanej 156 (rej.SBI) kręcił się właśnie ale z pozdrowienia nic nie wyszło bo się w moja stronę nie patrzył, był akurat zaabsorbowany szukaniem miejsca do zaparkowania, ciekawe kto to był? :)
Pozdrowienia dla kierownika AR 156 na ramkach mijanego dziś popołudniu na Wojska Polskiego.
Pozdrowienia dla kiefownika 147 na tablicach STA mijanego na ulicy chorzowskiej w strone bytomia ok gkdziny 18 :) 4turbo !
Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka
Były były Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kolegi obramowanej 159 SW na osiedlu odrodzenia w kato :)
A nie wpadam, bo czwartek to jedyny taki dzień w którym mogę sobie dychnąć trochę dlatego często chęci i siły brak, a żona też trochę czasu chciałaby ze mną spędzić po pracy :)
Ja wczoraj pozdrawiałem na A4 alfistów zmierzających na spot na Sosinie, z tego co zdążyłem zauważyć ktoś odpowiedział mi awaryjnymi już na obwodnicy Jaworzna :)
To byłem ja :) a później do mnie dołaczył Riflewood i Hans :)
pozdrawiam kierownika bordowej 156 SW z ramkami widzianego dziś na rudzie południowej koło mak donalda nie machałem bo siedziołech w tym czymś śmiesznym na glajzach od bany :D
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 156ki spotkanego pod McDonald's w Radomiu - piątek wieczorem. Miło było pogadać :)
No no - Radom to woj.śląskie jak nic ;)
Forum jest dobre
Dział tylko nie ten :cool:
pozdrawiam kierowce 147 grafit/czarny? coś koło 18 w Bytomiu na strzelców na blachach SB. Nie wiem czy podnosiłeś dłoń, miałem takie wrażenie, ale ledwo już widziałem po podróży z Trójmiasta. Po drodze duża liczba Alf. Za Częstochową w stronę Katowic 147 na olkuskich blachach 'eskortowała' świetnie prezentującą się srebrną 156 na celnych :) pozdrawiam
pozdro dla czerwonej 159 SW na forumowych rameczkach i rej: SBL widzianej wczoraj około 17 na ryneczku w Bieruniu :)
Pozdro dla właścicieli 3 alf widzianych w sobotę w centrum Jaworzna jak wracali z sosiny 2 x 156 i raz 147 jedna 156 byla Oskara
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
A druga P4ego :), a 147 takiej Aniuchy ;d
Pozdro dla Jagiela widzianego chwile temu
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka