Trzymaj trzymaj, to jak ją kupię zjawię się w Bydzi na czyszczenie grata :P
Printable View
Trzymaj trzymaj, to jak ją kupię zjawię się w Bydzi na czyszczenie grata :P
Podejrzewam, że odszczurzenie go to najmniejszy problem :)
Fajna fura!
Rdza może pojawiać się w miejscach typowo włoskich: oprócz miejsca mocowania tylnego wahacza (mniej więcej na wysokości tylnej kanapy), do roboty mogą być też progi (tutaj na zdjęciach zasłaniają je plastikowe nakładki) lub/i podłoga. Typowe dla cromy są purchle przy tylnej szybie. Mimo wszystko samochód jest już na tyle unikatowy, że moim zdaniem warto mu nawet zrobić blacharkę i zachować go potomnym :)
Sam mam wersję turbo z takim samym wnętrzem i jak dla mnie jest to kawał dobrego żelastwa.
Trzymam kciuki za pozytywną finalizację transakcji :)
Omron, przynajmniej nie ma Twin Sparka :P
Co do gnicia to szukam auta które ma mnie wozić, a nie być inwestycją. Musi być w stanie "da się jeździć bez pakowania kasy przez półtora roku" (rozrząd, oleje i podobna eksploatacja się nie liczą rzecz jasna). Potem będę miał nowy wóz i Croma mogła by stać w garażu i czekać na nadmiar gotówki :)
Jakby ktoś chciał to wygląda to wygląda mi to na ori Formule
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6y4xx9.html
Croma zajebista, ile ich wypuścili z V6? Muszę sobie wymyślić wyjazd firmowy w okolice to chętnie obejrzę, dla takiego auta jestem w stanie kupić drugą nieruchomość na kołach.
Jutro będę miał info. Dam znać co z tego wyniknie.
Tak, Busso. 161KM.
Skontaktowała się ze mną firma którą wynająłem i okazało się że udało się dodzwonić dopiero dzisiaj. A gostek kazał im sp... (całkiem dosłownie) i nikt jego auta sprawdzać nie będzie. Jak ktoś chce kupić to niech przyjeżdża i płaci. Ja sobie odpuszczam, 600 km po niewiadomo co jeździć nie będę. Jak ktoś ma chrapkę i niedaleko, albo możliwość podjechania to powodzenia życzę.